Spark
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojj...bidulka kochana. Dużego ma tego guza
Haha jakbym siebie słyszała; -) ja też zawsze wulkan energii, wszystko mi się w rękach paliło, nie umiałam nigdy spacerować ani robić tylko 1 rzeczy. Zawsze biegiem, zawsze milion spraw na głowie, milion rzeczy do zrobienia... Zawsze na zakupach maz za mną biegał , a teraz on idzie spacerkiem, a ja ciągle krzyczę, że nie będę go ganiac ;-) nawet do sklepu sama nie mogę wyskoczyć, bo po 1 nie mogę prowadzić samochodu, żeby nie napinać mięśni brzucha, a po 2 gdzie ja sama zakupy zrobię jak nic nie mogę sama podnieść, przenieść, ani ukucnac do niższej półki ;-)
Jeszcze pół roku się przemecze i jak wpadnę w wir prac domowych i przy dziecku, to będę w swoim żywiole i dopiero mi się poprawi ;-) u Ciebie też tak będzie, mam nadzieje, że już pozwoli Ci lekarz na trochę więcej ruchu. Chociaż jak mi pozwolił, to mi się trochę bardziej to łożysko odkleilo... lekarz twierdzi ze skoro nic nie dzwigalam, ani nie łapalam się za żadne wysiłkowe pracę, to musiałam za szybko chodzić.
Uważaj na Was i na każdym kroku 2 razy pomyśl, czy możesz coś zrobić, czy może lepiej niech to poczeka na męża ;-) trzymam kciuki za Twoja piątkowa(?) wizytę ;-)