reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
1492600507-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
BUM ja tez od rana leze wypluta i na nic nie mam ani siły, ani ochoty. Mogłabym tylko jeść ciągle :-) za tydzień podobno mają być znów ładne, ciepłe dni, to może wrócimy do życia :-)

Już doczytałam. Połóż się i Ty i odpocznij. I na ból brzucha koniecznie weź nospe. To z wysiłku od noszenia małej.

1492600507-aaaaaa.jpeg

ojj...bidulka kochana. Dużego ma tego guza:(
odpocznij.

Paulinkamalinka śliczna dziewczynka rośnie Ci w brzuszku :)

A ja nadal biegam (no ale nie mam żadnych problemów z ciążą, żadnych zakazów na szczęście (oprócz standardowych ciążowych typu alko itd). Mój mąż tylko na mnie buczy, że mam wolniej chodzić. Jak idziemy gdzieś razem bez małej to on nie nadąża. Z małą wiadomo, że idzie sie powoli.

A wiecie, że ja wózek sprzedałam w zeszły roku we wakacje...kochałam go, ale miał swoje wady. Mój mąż go nie lubił, bo nie miał skrętnych kółek :D a wtedy jak wybierałam to nie chciałam skrętnych. Teraz innej opcji nie ma.

Haha jakbym siebie słyszała; -) ja też zawsze wulkan energii, wszystko mi się w rękach paliło, nie umiałam nigdy spacerować ani robić tylko 1 rzeczy. Zawsze biegiem, zawsze milion spraw na głowie, milion rzeczy do zrobienia... Zawsze na zakupach maz za mną biegał , a teraz on idzie spacerkiem, a ja ciągle krzyczę, że nie będę go ganiac ;-) nawet do sklepu sama nie mogę wyskoczyć, bo po 1 nie mogę prowadzić samochodu, żeby nie napinać mięśni brzucha, a po 2 gdzie ja sama zakupy zrobię jak nic nie mogę sama podnieść, przenieść, ani ukucnac do niższej półki ;-)

Jeszcze pół roku się przemecze i jak wpadnę w wir prac domowych i przy dziecku, to będę w swoim żywiole i dopiero mi się poprawi ;-) u Ciebie też tak będzie, mam nadzieje, że już pozwoli Ci lekarz na trochę więcej ruchu. Chociaż jak mi pozwolił, to mi się trochę bardziej to łożysko odkleilo... lekarz twierdzi ze skoro nic nie dzwigalam, ani nie łapalam się za żadne wysiłkowe pracę, to musiałam za szybko chodzić.
Uważaj na Was i na każdym kroku 2 razy pomyśl, czy możesz coś zrobić, czy może lepiej niech to poczeka na męża ;-) trzymam kciuki za Twoja piątkowa(?) wizytę ;-)

Prawie nic w domu nie robię, a i tak źle się czuję. Z psem wychodzę tylko raz jak dopadnie ją kryzys. To "dziki" labrador i ma swoją 35kg siłę. Dobrze, że kot sam się wyprowadza na dwór :D
Po wizycie (tak w piątek) nie mam zamiaru dużo więcej robić. Mąż i tak mi nie pozwoli, ale będę chociaż trochę spokojniejsza. Bóle brzucha wykańczają mnie i fizycznie i psychicznie. Nawet jak lekko dotykam dłonią brzucha to mam duże bóle. Nie wiem skąd się to bierze.

Ja dzis ogladam od rana oferty wozkow i zawezilam wybor do 2...mianowicie anex sport...i roan bass soft...
Wolalabym bardziej ten pierwszy ale opcja 3w1 kosztuje nawet 3000 zl i wiecej...wiec nie wiem czy warto...
A ten drugi jest tez fajny i tanszy...

Hejka. Ja dzisjaj prawie cały dzień w pracy. A już mam dość heheh. Wczoraj wysłałam siostrę na przeszpiegi jak ceny wózków i lozeczek w sklepach. Bo większość rzeczy kupię w Polsce jak będziemy w lipcu. I tak zastanawiałam się co bardziej się opłaca czy w sklepie czy przez allegro. I już wiem, że łóżeczko kupię na allegro. A wózek raczej w sklepie. No i co się dowiedziała siostra że nie polecają tego wózka Riko brano tylko Bebetto że względu na spacerówkę. Ja to bym najchętniej kupiła tylko głęboki i fotelik. Ale tak chyba nie można? Wiecie coś na ten temat?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@igusiad można tak bardzo często :)
Aa miałam Ci pisać że moja dzidzia też jak tętno mierzyłam to non stop w jednym miejscu przez 2 tyg. (Teraz nie wiem bo musiałam oddać detektor) bo chyba Ty pisałaś o ruchliwej dziecinie :)

Właśnie odpoczywam chwilę póki śpi, i sprawdzę czy zabrałam nospe

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry