A ja nawet nie wiem czy chce wiedzieć co bedzie. Co bedzie to bedzie. W pierwszej ciąży wydawało mi sie, ze chłopiec, nawet wszyscy mówili, ze wyglądam na chłopca - a tu niespodzianka dziewczynka. Ale jeszcze na drugi dzien po porodzie nie mogłam sobie wyobrazić, ze miało by być inaczej [emoji7]
Ja też chciałabym mieć niespodziankę :-) od początku mam przeczucie na chłopaka. Wszystkim mówiłam, że ze będzie siurek jak nic :-) później trochę zwatpilam , ale chyba wolałabym do końca nie wiedzieć. W końcu co to za różnica. Najważniejsze, żeby było zdrowe. Moje maleństwo kochane :-)
Ale jak patrzyłam na jakieś używane komplety na allegro to wszystkie zestawy albo dla chłopaka, albo dla dziewczynki i to jedyny minus tego ze że nie znam płci ;-)
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja będę miała dzisiaj świetną noc... Siedzę na kibelku i ciągle sikam. Do tego to nieznosne pieczenie
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że ja dziś wizytuje, bo wczoraj wieczorem też mnie piekło przy siku. W nocy wstawiłam 6 razy ! Masakra jakaś. Staram się duz o nie pic wieczorami, a i tak ciągle sikam. Ciekawe jak mi wyszły badania moczu. Pewnie znów mam liczne bakterie...
Cześć dziewczyny! Przez to sikanie kiepsko sypiam, rano budzę się z bólem glowy i do tego jeszcze ten strach... coś okropnego...
Ktora jeszcze dziś do lekarza?
Ja jadę na 16, bo od 16 przyjmuje. Mam nadzieje, że będę 1, bo już od rana nie mogę sobie miejsca znaleźć. Właśnie biorę się za prasowanie, bo wielka sterta na mnie czeka... chyba musze to podzielić, bo na raz tyle nie ustoje :-)