Mesmerise
Fanka BB :)
na siusiaka to wygląda - na 80% był , w pon inny mówił , też że chłopak ale tak niepewnie - dlatego dla pewności 24 idę jeszcze raz do innego
Gorzej jak ten trzeci powie, że córka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na siusiaka to wygląda - na 80% był , w pon inny mówił , też że chłopak ale tak niepewnie - dlatego dla pewności 24 idę jeszcze raz do innego
Natalia a co do tych plamien to doktor powiedziala ze jeszcze resztki krwiaka sie zluszczaja i dlatego plamie...ale to dziecku nie zagraza...uff
Wiecie jaka ulge dzis poczulam po tym usg prenatalnym...naprawde kamien z serca...
Alekszy witaj ja bym nie wytrzymala tyle zeby nie napisac podziwiam...
Igusiad bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry...
Alexsz witaj!
Nie wytrzymalabym tyle czasu czytać , a nie ujawniać się :-) no nie wytrzymałabym ;-)
Dziewczyny strasznie się martwię przed ta jutrzejsza wizyta. Ostatnio znów zaczęłam pić mało wody... znaczy dużo, ale za mało...
Mam nadzieje, że nie zrobiłam Maluszkowi żadnej krzywdy. Chyba bym tego nie przeżyła kolejny raz... już tak się do niego przyzwyczaiłam, dziś nawet uczyłam się kolysanek ;-)
Wybaczcie, na pocieszenie dodam ze nie był dobry bleee fuj taki suchy jakiśArbuz.... jak mogłaś nas tak zostawić z tym na noc
Już nie mogę się doczekać lata jak wszędzie będzie pyszny i słodki Arbuz ♡
Kładę się spać, dobranoc