A ja dziś na obiad rb tortille z kurczakiem plus frytki. Ale tak mi się nie chciało za to zabrać ze masakra
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krew robiłam tutaj: Link do: Dobry Doktor - Centrum Medyczne Platany (wyniki na nastepny dzień)
A USG tutaj (mieli aplikacje zeby policzyc ryzyko) Link do: Zieniewicz Medical - O nas
Jeśli chcesz płacić to to sprawdzone miejsca, miła obsługa Możesz zadzwonić i dopytać co i jak. Ja byłam na USG u Link do: lek. Michał Lipa. Wszystko ładnie opowiedział Nie wiem jak na NFZ, bo wolałam zapłacić i mieć wszystko na pewno dobrze zrobione i sprawdzone.
Krew robiłam tutaj: Link do: Dobry Doktor - Centrum Medyczne Platany (wyniki na nastepny dzień)
A USG tutaj (mieli aplikacje zeby policzyc ryzyko) Link do: Zieniewicz Medical - O nas
Jeśli chcesz płacić to to sprawdzone miejsca, miła obsługa Możesz zadzwonić i dopytać co i jak. Ja byłam na USG u Link do: lek. Michał Lipa. Wszystko ładnie opowiedział Nie wiem jak na NFZ, bo wolałam zapłacić i mieć wszystko na pewno dobrze zrobione i sprawdzone.
Super zakupy tez bym cos kupiła ale kurcze tyle wszystkiego mam ze szkoda kasy, po połówkowym kupie na bank, ale cos ekstra
Link do: Solidna Komoda + Przewijak Pluszowy Miś DUŻY WYBÓR
Link do: # Biała Komoda z przewijakiem + regalik 2w1
Która lepsza? łózeczko mam białe