reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja dziś na obiad rb tortille z kurczakiem plus frytki. Ale tak mi się nie chciało za to zabrać ze masakra

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1491920392-aaaaaa.jpeg

1491920402-aaaaaa.jpeg

1491920413-aaaaaa.jpeg

1491920424-aaaaaa.jpeg

A to dostałam w gratisie
1491920451-aaaaaa.jpeg

1491920461-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Krew robiłam tutaj: Link do: Dobry Doktor - Centrum Medyczne Platany (wyniki na nastepny dzień)
A USG tutaj (mieli aplikacje zeby policzyc ryzyko) Link do: Zieniewicz Medical - O nas

Jeśli chcesz płacić to to sprawdzone miejsca, miła obsługa :) Możesz zadzwonić i dopytać co i jak. Ja byłam na USG u Link do: lek. Michał Lipa. Wszystko ładnie opowiedział :) Nie wiem jak na NFZ, bo wolałam zapłacić i mieć wszystko na pewno dobrze zrobione i sprawdzone.
Krew robiłam tutaj: Link do: Dobry Doktor - Centrum Medyczne Platany (wyniki na nastepny dzień)
A USG tutaj (mieli aplikacje zeby policzyc ryzyko) Link do: Zieniewicz Medical - O nas

Jeśli chcesz płacić to to sprawdzone miejsca, miła obsługa :) Możesz zadzwonić i dopytać co i jak. Ja byłam na USG u Link do: lek. Michał Lipa. Wszystko ładnie opowiedział :) Nie wiem jak na NFZ, bo wolałam zapłacić i mieć wszystko na pewno dobrze zrobione i sprawdzone.

Dziękuję Becky, się nadzwoniłam, ale się udało, umówiłam się na przyszły tydzień:) NataliaaJ ja nie dostałam skierowania na to badanie, bo lekarz uważa na podstawie badań krwi i moczu, że jest ok i dostaje te podstawowe badania, trochę Was podczytałam w związku z tą moją rozkminką z badaniami PAPP-A i chyba zmienię lekarza;)

Ale sobie pospalam... usnelam chwilę po 13 i dopiero się obudziłam :-)

Ja dziś na obiad ugotowałam krupnik. Będziemy jeść też jutro. I 2 litrowe słoiki zapasteryzowalam na kiedy indziej :-) niedługo jadę z mężem na duże zakupy spożywcze, takie przedświąteczne już a taka jestem nieprzytomna... chyba ta pogoda tak na mnie działa... raz słońce, raz deszcz... teraz tez już się zachmurzylo i pewnie.zaraz znów zacznie padać...

Witajcie nowe dziewczyny :-)

Ja jutro rano muszę jechać zrobić badania moczu i krwi, bo w czwartek jadę na wizytę do gin. Już mnie stres złapał jak cholera.

1491920392-aaaaaa.jpeg

1491920402-aaaaaa.jpeg

1491920413-aaaaaa.jpeg

1491920424-aaaaaa.jpeg

A to dostałam w gratisie
1491920451-aaaaaa.jpeg

1491920461-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Przecudowne ;-)
My będziemy na zakupach odzieżowych w czwartek po wizycie (muszę sobie kupić coś na święta, bo wiecznie w tych legginsach ż h&m lub z rosmanna nie mogę chodzchodzić :-D ), więc jeśli z dzidzia będzie wszystko w porządku, to też kupię jakieś śliczne prezenty dla niej :-)

Ja się obiadem pochwalilam. Wzięłam kurczaka do ręki i zwymiotowalam bo nie dam rady go pokroić i na niego patrzeć. Mąż sb sam musi zrobic

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry