Z boku :-)Dziewczyny a gdzie czujecie te ruchy? Pośrodku brzucha czy z boku?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jak będzie drugi chlopak to będzie łatwiej zrobić pokój ale oglądałam super pomysły na wypadek pokoju dwuplciowego każde będzie miało swoją strefę haha pokój jest duży wiec wystarczy go ciekawie podzielić na strefy
Już nie mogę się doczekać remontu
Już nie mogę się doczekać remontu
Hejka Gratuluje udanych wizyt dziewczyny. U mnie też dobrze, chociaż mój diabełek stwierdził, że najlepszy moment na drzemke to podczas usg. Ale seruszko bije i bylo jeden fikołek. Niestety zdjęć nie ma, płeć jeszcze też nie znana. I już 14 tydzień. Mdłości zaczynają przechodzić, chociaż jeszcze meczy np podczas mycia zębów i apetytu brak. Jedzenie tylko na siłę, ale jestem dobrej myśli A jak u was? Zazdroszcze, że macie wybrane wózki. Mnie ten temat przeraża. Za duży wybór i za dużo opcji wiec chyba się podziele z facetem i on wybierze wózek bo lubi gadzety a ja mebelki Oglądałyście też już łóżeczka, przewijaki itd? Pozdrawiam was i trzymam kciuki za fasolki
Hejka dawno Cie tu nie było
A mi po prenatalnych przesunął sie termin i jestem juz w 14t 1d według crl wiec. Przeskoczyłam na 8 października z terminem mdłości mi przeszły juz w 12 tygodniu
Co do łóżeczek to juz mam spatrzone ale jeszcze go nie wyprodukowali zeby było ogólnodostępne byliśmy kiedyś na targach w Kielcach i było takie śliczne z Klupsia
Nie możemy sie zdecydować czy białe czy drewniane ale pewnie białe bedzie nam bardziej pasować do mebli chyba ze wystawia dużą cenę to poprosimy o podobne u stolarza
Załączniki
ja89
Fanka BB :)
Co do pokoiku Bobika to u mnie sprawa prosta... Mieszkamy z mężem w kawalerce. Co prawda pokój sam w sobie duży ale jednak tylko jeden a i ułożenie takie że ciężko podzielić. Jak to się mówi ciasne ale własne.
Becky
Zaciekawiona BB
NataliaaJ czytam na bierząco codziennie tylko nie zawsze coś dopisze od siebie. Obserwator ze mnie
Białe śliczne. Przejrzę ich stronę Ja szukam z szufladami na dole, żeby przestrzeń była wykorzystana. I chciałabym, żeby dalo się wyjąć szczebelki i potem caly bok, żeby było już dla większego malucha łóżeczko. W porówania do wózka to przy łóżeczku wiem czego chce
Białe śliczne. Przejrzę ich stronę Ja szukam z szufladami na dole, żeby przestrzeń była wykorzystana. I chciałabym, żeby dalo się wyjąć szczebelki i potem caly bok, żeby było już dla większego malucha łóżeczko. W porówania do wózka to przy łóżeczku wiem czego chce
Sunday29
U nas poddasze jest dla dzieci, tzn corka ma swoj pokój, malenstwo bedzie mialo swoj, jest tam jeszcze gabinet, lazienka i pralniamy sypialnię mamy na dole. Na początku malenstwo bedzie z nami w sypialni, potem pójdzie do siebie, tzn corka odda mu swoj pokój bo jest jeszcze dziecięcy a jej zrobimy bardziej szkolny, z biurkiem i garderobaJejku a ja ruchów wcale nie czuje, czekam i czekam
Super ze wszystkie badania wyszły dobrze tez już nie mogę się doczekać bo mam nadzieje ze w końcu poznam płeć
A czy Wasze maluszki będą miały osobny pokoik? Jak to u Was wyglada?
Nasz będzie miał pokój z braciszkiem, różnica będzie 2,5 roku wiec myśle ze szybko się zatrze. Adam nie lubi być w pokoju sam, potrafi się pięknie bawić ale ktoś musi po prostu być Często z zabawkami przenosi się do salonu i powstaje mały plac zabaw, na szczęście wie ze pod koniec dnia zabawki trzeba poukładać (tak naprawdę wrzuca do swoich komod No ale pomaga i to się liczy
Córka jest już starsza i wiadomo ze musi mieć pokój sama, bez małolatów
Szukamy większego mieszkania bo tak naprawdę brakuje nam jednego pokoju ale nie chcemy zmienić dzielnicy wiec nie jest łatwo :/
Hejka Gratuluje udanych wizyt dziewczyny. U mnie też dobrze, chociaż mój diabełek stwierdził, że najlepszy moment na drzemke to podczas usg. Ale seruszko bije i bylo jeden fikołek. Niestety zdjęć nie ma, płeć jeszcze też nie znana. I już 14 tydzień. Mdłości zaczynają przechodzić, chociaż jeszcze meczy np podczas mycia zębów i apetytu brak. Jedzenie tylko na siłę, ale jestem dobrej myśli A jak u was? Zazdroszcze, że macie wybrane wózki. Mnie ten temat przeraża. Za duży wybór i za dużo opcji wiec chyba się podziele z facetem i on wybierze wózek bo lubi gadzety a ja mebelki Oglądałyście też już łóżeczka, przewijaki itd? Pozdrawiam was i trzymam kciuki za fasolki
My niby wózek mamy wybrany, ale nie wykluczam tego, że jak pojedziemy i wpadnie nam w oko coś innego, to kupimy inny :-)
Tak osobiście w sklepie jeszcze nic nie oglądałam, ale sklepy internetowe ciągle przeszukuję :-)
Jejku a ja ruchów wcale nie czuje, czekam i czekam
Super ze wszystkie badania wyszły dobrze tez już nie mogę się doczekać bo mam nadzieje ze w końcu poznam płeć
A czy Wasze maluszki będą miały osobny pokoik? Jak to u Was wyglada?
Nasz będzie miał pokój z braciszkiem, różnica będzie 2,5 roku wiec myśle ze szybko się zatrze. Adam nie lubi być w pokoju sam, potrafi się pięknie bawić ale ktoś musi po prostu być Często z zabawkami przenosi się do salonu i powstaje mały plac zabaw, na szczęście wie ze pod koniec dnia zabawki trzeba poukładać (tak naprawdę wrzuca do swoich komod No ale pomaga i to się liczy
Córka jest już starsza i wiadomo ze musi mieć pokój sama, bez małolatów
Szukamy większego mieszkania bo tak naprawdę brakuje nam jednego pokoju ale nie chcemy zmienić dzielnicy wiec nie jest łatwo :/
U nas na początku dziecko będzie z nami w pokoju, wstawimy łózeczko obok naszego, a później będzie miało swój pokój, a czuwać będzie nad nim niania elektroniczna :-) Komody narazie nowej nie będziemy kupować, bo mamy wielką szafę i dużą komodę w sypialni, więc bez problemu na początek wygospodaruję miejsce na rzeczy dzidziusia. Jak przejdzie do drugiego pokoju, to chciałabym cały umeblować, żeby nie było za pusto i surowo :-)
KaSia86
Ja czuję że 2cm pod pępkiem, czasem 2cm na prawo od pępka [emoji16]Dziewczyny a gdzie czujecie te ruchy? Pośrodku brzucha czy z boku?
KaSia86
Ja mam dużą nadwagę a czuję ruchy już od tygodnia, czyli mniej więcej od początków 12tc [emoji6]Mnie od wczoraj masakrycznie boli głowa..
ja nie czuje ruchów a podobno u szczupłych czuć szybciej, wizytę mam za tydzien we wtorek. Chodzę prywatnie i wvzesniej sobie myslalam ze jak tak często nie będę chodzić na wizyty to nie wydam tyle kasy a teraz nie mogę się doczekać i zastanawiam czy wszystko ok
reklama
My mamy zrobione maleńkie mieszkanie u teściów w domu na parterze, sypialnia kuchnia łazienka i przedpokój. Nie ma miejsca na pokój dziecka niestety ale będziemy mieć łóżeczko w sypialni i póki co będziemy sie jakos gnieździć mamy osobne wejścia z teściami także ciasne ale własne mam nadzieje ze koedys teściowa odda nam garaż bo jest duzy i można by było tam wygospodarować dwa pokoiki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.