- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KaSia86
Fanka BB :)
U mnie to jest takie łaskotanie, ale da się to odróżnić od ruchów jelit [emoji16]Hej dziewczyny, gratuluje wszystkich udanych wizyt oby moja jutrzejsza rowniez byla dobra. Ja nie czuje zadnych ruchow... Co w ogole mam czuc?
10.10.2017 [emoji480]
dasia
Dobry wieczór!
Gratuluję udanych wizyt! Super tak obserwować kiedy Maleństwa rosną[emoji4] ja idę jutro do mojego gin a w piątek na prenatalne.
Witam nową mamę [emoji2]
Cały weekend czytałam Was w miarę na bieżąco, ale nic nie pisałam, nie miałam weny. Dzisiaj rano miałam komisję lekarską w ZUSie i bardzo się tym przejmowałam. Ale wszystko potoczyło się pozytywnie, więc i humor i ogólne dobre samopoczucie wraca [emoji4]
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!
Gratuluję udanych wizyt! Super tak obserwować kiedy Maleństwa rosną[emoji4] ja idę jutro do mojego gin a w piątek na prenatalne.
Witam nową mamę [emoji2]
Cały weekend czytałam Was w miarę na bieżąco, ale nic nie pisałam, nie miałam weny. Dzisiaj rano miałam komisję lekarską w ZUSie i bardzo się tym przejmowałam. Ale wszystko potoczyło się pozytywnie, więc i humor i ogólne dobre samopoczucie wraca [emoji4]
Spark
Nie, mi samej to bez różnicy, choć mój się rzuca i chyba będziemy musieli iść w trójkę [emoji14]Alraris, a czemu nie? Nigdy o tym nie słyszałam...
Spark, mysle, ze nie ma problemu, pewnie czasem sie zdarza, ze ktoś przychodzi nie z mężem. A Ty sama nie masz nic przeciwko?
Kciuki z dzisiejsze, wieczorne wizyty. Ja zawsze mam rano i widzę, ze to lepiej. Wstaje, idę i jestem
Biedronka, ja mam ten sam.
Co do lekarzy to ja w pierwszej ciąży miałam taka starsza panią, typ naukowca, nic nie mówiła jak sie jej człowiek nie zapytał. I w ogóle mnie nie zapamiętywała, chociaż byłam tam co miesiąc. Śmialiśmy sie z niej z mężem, bo ciagle te same pytania zadawała na każdej wizycie, ale w sumie to nie fajne. Fakt, ze znała sie na rzeczy. Miała fajne podejście, bez paniki.
Teraz mam nowa babkę, raczej młoda, gada jak najęta. A czasami tak gada, ze sie gubię i musze ja przystopować i dopytać. W sumie to wole tak niż sie dopytywać, chociaż poprzednia babka pewnie miała więcej doświadczenia.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Ja tak samo mam dooplera jeszcze doo jutra więc skorzystałam znów i serduszko pięknie słychaćAle Wam zazrdoszczę :-) Już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty
Spark
Komisje z powodu l4 na ciążę?Dobry wieczór!
Witam nową mamę [emoji2]
Nie, mi samej to bez różnicy, choć mój się rzuca i chyba będziemy musieli iść w trójkę [emoji14]
Haha :-) Tylko żeby lekarz nie wziął Cię za surogatkę
dasia
Nie, nie... Rok temu przeszłam udar mózgu i móżdżku, i w konsekwencji nie mam wciąż zdolności do podjęcia pracy i lekarze prowadzący wysłali mnie na rentę [emoji52] a jakiś czas po złożeniu dokumentow okazało się, że jestem w ciąży.[emoji4]
Miki wiercipieta [emoji38]
Było super wszystko widać na usg , dopoki dzidziol sie nie obudził i zaczął wariować [emoji2] i juz tylko 2 dni do tyłu [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]
Było super wszystko widać na usg , dopoki dzidziol sie nie obudził i zaczął wariować [emoji2] i juz tylko 2 dni do tyłu [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
reklama
KaSia86
Śliczności [emoji7][emoji173]Miki wiercipieta [emoji38]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.