reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny, gratuluje wszystkich udanych wizyt :) oby moja jutrzejsza rowniez byla dobra. Ja nie czuje zadnych ruchow... Co w ogole mam czuc? :D

10.10.2017 [emoji480]

reklama
Hej dziewczyny, gratuluje wszystkich udanych wizyt :) oby moja jutrzejsza rowniez byla dobra. Ja nie czuje zadnych ruchow... Co w ogole mam czuc? :D

10.10.2017 [emoji480]
U mnie to jest takie łaskotanie, ale da się to odróżnić od ruchów jelit [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dobry wieczór!
Gratuluję udanych wizyt! Super tak obserwować kiedy Maleństwa rosną[emoji4] ja idę jutro do mojego gin a w piątek na prenatalne.
Witam nową mamę [emoji2]
Cały weekend czytałam Was w miarę na bieżąco, ale nic nie pisałam, nie miałam weny. Dzisiaj rano miałam komisję lekarską w ZUSie i bardzo się tym przejmowałam. Ale wszystko potoczyło się pozytywnie, więc i humor i ogólne dobre samopoczucie wraca [emoji4]
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Alraris, a czemu nie? Nigdy o tym nie słyszałam...

Spark, mysle, ze nie ma problemu, pewnie czasem sie zdarza, ze ktoś przychodzi nie z mężem. A Ty sama nie masz nic przeciwko?

Kciuki z dzisiejsze, wieczorne wizyty. Ja zawsze mam rano i widzę, ze to lepiej. Wstaje, idę i jestem :)

Biedronka, ja mam ten sam.

Co do lekarzy to ja w pierwszej ciąży miałam taka starsza panią, typ naukowca, nic nie mówiła jak sie jej człowiek nie zapytał. I w ogóle mnie nie zapamiętywała, chociaż byłam tam co miesiąc. Śmialiśmy sie z niej z mężem, bo ciagle te same pytania zadawała na każdej wizycie, ale w sumie to nie fajne. Fakt, ze znała sie na rzeczy. Miała fajne podejście, bez paniki.
Teraz mam nowa babkę, raczej młoda, gada jak najęta. A czasami tak gada, ze sie gubię i musze ja przystopować i dopytać. W sumie to wole tak niż sie dopytywać, chociaż poprzednia babka pewnie miała więcej doświadczenia.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Nie, mi samej to bez różnicy, choć mój się rzuca i chyba będziemy musieli iść w trójkę [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór!
Gratuluję udanych wizyt! Super tak obserwować kiedy Maleństwa rosną[emoji4] ja idę jutro do mojego gin a w piątek na prenatalne.
Witam nową mamę [emoji2]
Cały weekend czytałam Was w miarę na bieżąco, ale nic nie pisałam, nie miałam weny. Dzisiaj rano miałam komisję lekarską w ZUSie i bardzo się tym przejmowałam. Ale wszystko potoczyło się pozytywnie, więc i humor i ogólne dobre samopoczucie wraca [emoji4]
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Komisje z powodu l4 na ciążę?

Komisje z powodu l4 na ciążę?

Nie, nie... Rok temu przeszłam udar mózgu i móżdżku, i w konsekwencji nie mam wciąż zdolności do podjęcia pracy i lekarze prowadzący wysłali mnie na rentę [emoji52] a jakiś czas po złożeniu dokumentow okazało się, że jestem w ciąży.[emoji4]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Miki wiercipieta [emoji38]
Było super wszystko widać na usg , dopoki dzidziol sie nie obudził i zaczął wariować [emoji2] i juz tylko 2 dni do tyłu [emoji4]
1491852712-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]

reklama
Miki wiercipieta [emoji38]
Było super wszystko widać na usg , dopoki dzidziol sie nie obudził i zaczął wariować [emoji2] i juz tylko 2 dni do tyłu [emoji4]
1491852712-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]
Śliczności [emoji7][emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry