reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja jade juz do domu , potem wstawie zdjecie, ale mały tak ruchliwy , ze masakra .
I stwierdził , ze siurek [emoji4]
Ma 8.6cm

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]

reklama
Trzymam kciuki za kolejne wizyty:)
Ja wlasnie robilam swoje pierwsze w zyciu gołąbki z kapusty włoskiej, zaraz zamierzam je pochłonąć:szok:

1491845557-aaaaaa.jpeg

My już po badaniu. Wszystko na miejscu :) bardzo ruchliwe, płci nie znamy :)

Hejka :) Gratuluje udanych wizyt dziewczyny. U mnie też dobrze, chociaż mój diabełek stwierdził, że najlepszy moment na drzemke to podczas usg. Ale seruszko bije i bylo jeden fikołek. Niestety zdjęć nie ma, płeć jeszcze też nie znana. I już 14 tydzień. Mdłości zaczynają przechodzić, chociaż jeszcze meczy np podczas mycia zębów i apetytu brak. Jedzenie tylko na siłę, ale jestem dobrej myśli :) A jak u was? Zazdroszcze, że macie wybrane wózki. Mnie ten temat przeraża. Za duży wybór i za dużo opcji :) wiec chyba się podziele z facetem i on wybierze wózek bo lubi gadzety a ja mebelki :) Oglądałyście też już łóżeczka, przewijaki itd? Pozdrawiam was i trzymam kciuki za fasolki :)

Mnie od wczoraj masakrycznie boli głowa..
ja nie czuje ruchów a podobno u szczupłych czuć szybciej, wizytę mam za tydzien we wtorek. Chodzę prywatnie i wvzesniej sobie myslalam ze jak tak często nie będę chodzić na wizyty to nie wydam tyle kasy a teraz nie mogę się doczekać i zastanawiam czy wszystko ok

reklama
Jejku a ja ruchów wcale nie czuje, czekam i czekam
Super ze wszystkie badania wyszły dobrze :) tez już nie mogę się doczekać bo mam nadzieje ze w końcu poznam płeć
A czy Wasze maluszki będą miały osobny pokoik? Jak to u Was wyglada?
Nasz będzie miał pokój z braciszkiem, różnica będzie 2,5 roku wiec myśle ze szybko się zatrze. Adam nie lubi być w pokoju sam, potrafi się pięknie bawić ale ktoś musi po prostu być :) Często z zabawkami przenosi się do salonu i powstaje mały plac zabaw, na szczęście wie ze pod koniec dnia zabawki trzeba poukładać (tak naprawdę wrzuca do swoich komod :) No ale pomaga i to się liczy
Córka jest już starsza i wiadomo ze musi mieć pokój sama, bez małolatów
Szukamy większego mieszkania bo tak naprawdę brakuje nam jednego pokoju ale nie chcemy zmienić dzielnicy wiec nie jest łatwo :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry