reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie w poniedziałkowe południe :).

Ale miałam nadrabiania od piątku :D

Wiec tak, w czwartek byłam na prenatalnych, z dzidziem wszystko ok, tydzień młodsze niż by wynikało z om (a ja wiem dlaczego - bo lekarze wyliczając termin - przynajmniej ci, z którymi miałam przyjemność- nie biorą pod uwagę przy wyliczaniu terminu długości cyklów) - od 6 tc cały czas ten jeden tydzień - także rośnie jak powinno :). Nie udało nam się dowiedzieć płci, a dziewczyny zadowolone bo słyszały serduszko :).

Co do wózków, my szukamy używki - w dobrej cenie można znaleźć dobry wózek :) - mam tylko jeden problem - stelaż musi mi się zmieścić do bagażnika - a na co dzień jeżdżę seicento :D.

I zmieniam lekarza, ja nie mam ochoty co wizytę się wypytywać o wszystko, bo lekarz sam z siebie nic nie powie, a jak byłam na usg, które teoretycznie miało być wpisane do karty ciąży to spędziłam tam chyba ze 3 minuty :O

Ja już po wizycie. Waga mi leci w dół ale u mnie to akurat dobrze. Serduszko bije. Kolejna za 5 tyg. Akurat parę dni po połówkowym.

Bardzo dobra wiadomość! Moja waga idzie w górę, ale chyba wszystko w cycki :-) wczoraj nawet teść mi powiedział, że ze żadnych innych zmian nie zauważa tylko ta jedna :-) Haha. Niemożliwy jest :-)

Chapicha do seja kolezanki miescil sie moj mutsy, nawet spacerowka :)

Wyimaginowana warto wiedziec ze teraz ustawowo wszystkie 3latki musza zostac przyjete, a jak nie ma miejsc w jednym miejscu to musza znalezc w innym. Moge Ci poslac podstawe prawna jakby ktos robil problemy:)

Mnie tez ciagle cos ciagnie i boli, ale no tak juz jest;) magnez pomaga na spinania brzucha :]

Ja wizytuje w srode, Nie moge sie doczekac:)

A ja wczoraj zauważyłam pierwszy rozstep na brzuchu. I trochę mnie to przerazilo. Mój mówi że już brzuszek dosyć widać. I tutaj koledzy też już zauważyli i mówią ze mi się zaokraglil. Tylko nwm czy to ciąża czy zaległy tluszczyk a gdzieś tam pod nim chowa się ciążowy [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie w poniedziałkowe południe :).

Ale miałam nadrabiania od piątku :D

Wiec tak, w czwartek byłam na prenatalnych, z dzidziem wszystko ok, tydzień młodsze niż by wynikało z om (a ja wiem dlaczego - bo lekarze wyliczając termin - przynajmniej ci, z którymi miałam przyjemność- nie biorą pod uwagę przy wyliczaniu terminu długości cyklów) - od 6 tc cały czas ten jeden tydzień - także rośnie jak powinno :). Nie udało nam się dowiedzieć płci, a dziewczyny zadowolone bo słyszały serduszko :).

Co do wózków, my szukamy używki - w dobrej cenie można znaleźć dobry wózek :) - mam tylko jeden problem - stelaż musi mi się zmieścić do bagażnika - a na co dzień jeżdżę seicento :D.

I zmieniam lekarza, ja nie mam ochoty co wizytę się wypytywać o wszystko, bo lekarz sam z siebie nic nie powie, a jak byłam na usg, które teoretycznie miało być wpisane do karty ciąży to spędziłam tam chyba ze 3 minuty :O
Super jaak z dzidzią ok :)
Mój gin mi wszystko mówi aż w nadmiarze, uwiellbiam go :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) ja dzisiaj cały dzień w oracy a taka piękna pogoda...

Dziewczyny wy tak wcześnie robicie to usg 3D? Nie wolicie poczekać aż dziecko podrośnie i będzie widać twarzyczkę i wgl? :) my tak chcemy zrobic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja usg 3d miałam w trakcie prenatalnych. Nawet nie wiedziałam że będę mieć. Poprostu lekarz w trakcie usg genetycznego wcisnął jeden przycisk i przełączyło się od razu na 3D, obok był podgląd 2D. Mysle ze to zależy od miejsca w którym robisz takie badania i jaki mają sprzęt

Moja w 16tc
I 20tc
1491820713-aaaaaa.jpeg
1491820721-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]

reklama
Ja usg 3d miałam w trakcie prenatalnych. Nawet nie wiedziałam że będę mieć. Poprostu lekarz w trakcie usg genetycznego wcisnął jeden przycisk i przełączyło się od razu na 3D, obok był podgląd 2D. Mysle ze to zależy od miejsca w którym robisz takie badania i jaki mają sprzęt

Tak ja tez tak miałam :) oni podobno coś tam musza sprawdzić na tym 3d

Aleksander (?) 13 tc 5 dz [emoji225][emoji228][emoji257]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry