- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie w poniedziałkowe południe .
Ale miałam nadrabiania od piątku
Wiec tak, w czwartek byłam na prenatalnych, z dzidziem wszystko ok, tydzień młodsze niż by wynikało z om (a ja wiem dlaczego - bo lekarze wyliczając termin - przynajmniej ci, z którymi miałam przyjemność- nie biorą pod uwagę przy wyliczaniu terminu długości cyklów) - od 6 tc cały czas ten jeden tydzień - także rośnie jak powinno . Nie udało nam się dowiedzieć płci, a dziewczyny zadowolone bo słyszały serduszko .
Co do wózków, my szukamy używki - w dobrej cenie można znaleźć dobry wózek - mam tylko jeden problem - stelaż musi mi się zmieścić do bagażnika - a na co dzień jeżdżę seicento .
I zmieniam lekarza, ja nie mam ochoty co wizytę się wypytywać o wszystko, bo lekarz sam z siebie nic nie powie, a jak byłam na usg, które teoretycznie miało być wpisane do karty ciąży to spędziłam tam chyba ze 3 minuty :O
Wiec tak, w czwartek byłam na prenatalnych, z dzidziem wszystko ok, tydzień młodsze niż by wynikało z om (a ja wiem dlaczego - bo lekarze wyliczając termin - przynajmniej ci, z którymi miałam przyjemność- nie biorą pod uwagę przy wyliczaniu terminu długości cyklów) - od 6 tc cały czas ten jeden tydzień - także rośnie jak powinno . Nie udało nam się dowiedzieć płci, a dziewczyny zadowolone bo słyszały serduszko .
Co do wózków, my szukamy używki - w dobrej cenie można znaleźć dobry wózek - mam tylko jeden problem - stelaż musi mi się zmieścić do bagażnika - a na co dzień jeżdżę seicento .
I zmieniam lekarza, ja nie mam ochoty co wizytę się wypytywać o wszystko, bo lekarz sam z siebie nic nie powie, a jak byłam na usg, które teoretycznie miało być wpisane do karty ciąży to spędziłam tam chyba ze 3 minuty :O
Ja już po wizycie. Waga mi leci w dół ale u mnie to akurat dobrze. Serduszko bije. Kolejna za 5 tyg. Akurat parę dni po połówkowym.
Bardzo dobra wiadomość! Moja waga idzie w górę, ale chyba wszystko w cycki :-) wczoraj nawet teść mi powiedział, że ze żadnych innych zmian nie zauważa tylko ta jedna :-) Haha. Niemożliwy jest :-)
Beczulinda
Fanka BB :)
U mnie z kolei wszyscy mówią że już po malu widać brzuszek, tak mnie wydyma
Chapicha do seja kolezanki miescil sie moj mutsy, nawet spacerowka
Wyimaginowana warto wiedziec ze teraz ustawowo wszystkie 3latki musza zostac przyjete, a jak nie ma miejsc w jednym miejscu to musza znalezc w innym. Moge Ci poslac podstawe prawna jakby ktos robil problemy
Mnie tez ciagle cos ciagnie i boli, ale no tak juz jest magnez pomaga na spinania brzucha :]
Ja wizytuje w srode, Nie moge sie doczekac
Wyimaginowana warto wiedziec ze teraz ustawowo wszystkie 3latki musza zostac przyjete, a jak nie ma miejsc w jednym miejscu to musza znalezc w innym. Moge Ci poslac podstawe prawna jakby ktos robil problemy
Mnie tez ciagle cos ciagnie i boli, ale no tak juz jest magnez pomaga na spinania brzucha :]
Ja wizytuje w srode, Nie moge sie doczekac
A ja wczoraj zauważyłam pierwszy rozstep na brzuchu. I trochę mnie to przerazilo. Mój mówi że już brzuszek dosyć widać. I tutaj koledzy też już zauważyli i mówią ze mi się zaokraglil. Tylko nwm czy to ciąża czy zaległy tluszczyk a gdzieś tam pod nim chowa się ciążowy [emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Fanka BB :)
Super jaak z dzidzią okWitajcie w poniedziałkowe południe .
Mój gin mi wszystko mówi aż w nadmiarze, uwiellbiam go
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja usg 3d miałam w trakcie prenatalnych. Nawet nie wiedziałam że będę mieć. Poprostu lekarz w trakcie usg genetycznego wcisnął jeden przycisk i przełączyło się od razu na 3D, obok był podgląd 2D. Mysle ze to zależy od miejsca w którym robisz takie badania i jaki mają sprzętCześć dziewczyny ja dzisiaj cały dzień w oracy a taka piękna pogoda...
Dziewczyny wy tak wcześnie robicie to usg 3D? Nie wolicie poczekać aż dziecko podrośnie i będzie widać twarzyczkę i wgl? my tak chcemy zrobic
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Ja usg 3d miałam w trakcie prenatalnych. Nawet nie wiedziałam że będę mieć. Poprostu lekarz w trakcie usg genetycznego wcisnął jeden przycisk i przełączyło się od razu na 3D, obok był podgląd 2D. Mysle ze to zależy od miejsca w którym robisz takie badania i jaki mają sprzęt
Tak ja tez tak miałam oni podobno coś tam musza sprawdzić na tym 3d
Aleksander (?) 13 tc 5 dz [emoji225][emoji228][emoji257]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.