reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.:-)
Ja właśnie idę do położnej.
A noc miałam koszmarną. Ja się obudziłam na siusiu o 2 w nocy tak do 5 nie mogłam zasnąć. :-(

reklama
Cześć dziewczyny :) ja dzisiaj cały dzień w oracy a taka piękna pogoda...

Dziewczyny wy tak wcześnie robicie to usg 3D? Nie wolicie poczekać aż dziecko podrośnie i będzie widać twarzyczkę i wgl? :) my tak chcemy zrobic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) ja dzisiaj cały dzień w oracy a taka piękna pogoda...

Dziewczyny wy tak wcześnie robicie to usg 3D? Nie wolicie poczekać aż dziecko podrośnie i będzie widać twarzyczkę i wgl? :) my tak chcemy zrobic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja w prawdzie nie robiłam 3d i nie zamierzam. Ale kiedyś coś słyszałam, że nie robi sie go za wysoko w ciąży bo potem nic niewidać, że dziecko jest duże i sie nie mieści w kadrze czy coś...ale niewiem dokładnie czy tak to było.

Co do siusiania to ja dzisiaj rekord pobiłam. Najadłam sie wczoraj tych placków na noc a że ja lubie na słono nie na słodko to mnie suszyło. To potem latałam co godzine.

Mi tam 4D robi bo jest w cenie na wizycie [emoji38] z młoda wyszło mi lepsze w 16tc niż w 20...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]

Hej wczoraj pojechalismy do centrum na plac w Brukseli metrem maz chcial zrobic malemu wycieczke pelno wojska w metrze na placu bo to glowny rynek, troche sie balam bo to jest niebezpiecznie.
Wrocilismy zmeczeni polozylismy sie spac ale trzeba bylo wstac obiadek odgrzac a ja nie mialam sily wstac .
Jestem zmeczona mdlosci co prawda przeszly ale nie mam me nic ochoty nic mi nie smakuje gotowanie mi nie idzie nie mam smaku.
21 kwietnia mamy usg prenatalne w karte wpisali ciaza ryzykowna ze wzg. na synka wade teraz beda wszystko sprawdzac. Ja jeszcze pracuje Jestem pomoca domowa w roznych domach szybko sie mecze odkurzanie mycie podlug sprawia mi klopot ale czesto siadam I odpoczywam.
Zrobil mi sie zastrzal w palec mam spuchniety denerwuje sie ,moczylam w rywanolu I wodzie utlenionej wczoraj troszke odpuchl ale obrzek jest.

Witajcie po długiej nieobecności!
U nas remont na finiszu, ale tyle rzeczy się działo przy okazji, że długo by pisać! Jeśli macie ochotę to chętnie się później wyżalę!
Tymczasem czekam przed gabinetem!

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 13 tyg 6 dni
om 14 tyg 4 dni

Cześć :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
U nas wczoraj był upalny dzien, kupiliśmy synkowi auto na akumulator wiec miał okazje wypróbować, oczywiście był zachwycony :) a mąż razem z nim
Na obiadek poszliśmy do restauracji wiec nie musiałam nic robić
Dzisiaj jest deszczowo i nic mi się nie chce

Malinowa_ona u mnie 4-5 pobudek na siku to norma :-) też uwielbiam wszystko co słone, ale teraz mocno się ograniczam, żeby nerki mi o sobie nie przypomniały :-)

Flamandka może powinnaś już sobie zrobić przerwę od pracy? Sprzątanie to jednak ciężkie zajęcie... co innego u siebie jak możesz się położyć i odpocząć, a co innego zarobkowo...

Vanja opowiadaj :-)

Joanna u mnie piękne słońce :-) byłam z psem na spacerze, weszłam do koleżanki na herbatę, pogadalysmy i wróciłam.

Mam nadzieje, że już będą takie piękne pogody :-) chociaż podobno ma być znów zimno...

reklama
Igusiad to super :)
Ja też nie robiłam 3d, lekarz na chwilę pokazał, ale zza super to to nie wyglądało...:p
Ja jeszcze psikam i troszkę kaaszle ale już w pracy nieesteyy...wczoraj przyszła mi wiadomość, że weszłam w drugi trymeestr :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry