reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.:-)
Ja właśnie idę do położnej.
A noc miałam koszmarną. Ja się obudziłam na siusiu o 2 w nocy tak do 5 nie mogłam zasnąć. :-(

reklama
Cześć dziewczyny :) ja dzisiaj cały dzień w oracy a taka piękna pogoda...

Dziewczyny wy tak wcześnie robicie to usg 3D? Nie wolicie poczekać aż dziecko podrośnie i będzie widać twarzyczkę i wgl? :) my tak chcemy zrobic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) ja dzisiaj cały dzień w oracy a taka piękna pogoda...

Dziewczyny wy tak wcześnie robicie to usg 3D? Nie wolicie poczekać aż dziecko podrośnie i będzie widać twarzyczkę i wgl? :) my tak chcemy zrobic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja w prawdzie nie robiłam 3d i nie zamierzam. Ale kiedyś coś słyszałam, że nie robi sie go za wysoko w ciąży bo potem nic niewidać, że dziecko jest duże i sie nie mieści w kadrze czy coś...ale niewiem dokładnie czy tak to było.

Co do siusiania to ja dzisiaj rekord pobiłam. Najadłam sie wczoraj tych placków na noc a że ja lubie na słono nie na słodko to mnie suszyło. To potem latałam co godzine.

Mi tam 4D robi bo jest w cenie na wizycie [emoji38] z młoda wyszło mi lepsze w 16tc niż w 20...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]

Hej wczoraj pojechalismy do centrum na plac w Brukseli metrem maz chcial zrobic malemu wycieczke pelno wojska w metrze na placu bo to glowny rynek, troche sie balam bo to jest niebezpiecznie.
Wrocilismy zmeczeni polozylismy sie spac ale trzeba bylo wstac obiadek odgrzac a ja nie mialam sily wstac .
Jestem zmeczona mdlosci co prawda przeszly ale nie mam me nic ochoty nic mi nie smakuje gotowanie mi nie idzie nie mam smaku.
21 kwietnia mamy usg prenatalne w karte wpisali ciaza ryzykowna ze wzg. na synka wade teraz beda wszystko sprawdzac. Ja jeszcze pracuje Jestem pomoca domowa w roznych domach szybko sie mecze odkurzanie mycie podlug sprawia mi klopot ale czesto siadam I odpoczywam.
Zrobil mi sie zastrzal w palec mam spuchniety denerwuje sie ,moczylam w rywanolu I wodzie utlenionej wczoraj troszke odpuchl ale obrzek jest.

Witajcie po długiej nieobecności!
U nas remont na finiszu, ale tyle rzeczy się działo przy okazji, że długo by pisać! Jeśli macie ochotę to chętnie się później wyżalę!
Tymczasem czekam przed gabinetem!

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 13 tyg 6 dni
om 14 tyg 4 dni

Cześć :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
U nas wczoraj był upalny dzien, kupiliśmy synkowi auto na akumulator wiec miał okazje wypróbować, oczywiście był zachwycony :) a mąż razem z nim
Na obiadek poszliśmy do restauracji wiec nie musiałam nic robić
Dzisiaj jest deszczowo i nic mi się nie chce

Malinowa_ona u mnie 4-5 pobudek na siku to norma :-) też uwielbiam wszystko co słone, ale teraz mocno się ograniczam, żeby nerki mi o sobie nie przypomniały :-)

Flamandka może powinnaś już sobie zrobić przerwę od pracy? Sprzątanie to jednak ciężkie zajęcie... co innego u siebie jak możesz się położyć i odpocząć, a co innego zarobkowo...

Vanja opowiadaj :-)

Joanna u mnie piękne słońce :-) byłam z psem na spacerze, weszłam do koleżanki na herbatę, pogadalysmy i wróciłam.

Mam nadzieje, że już będą takie piękne pogody :-) chociaż podobno ma być znów zimno...

reklama
Igusiad to super :)
Ja też nie robiłam 3d, lekarz na chwilę pokazał, ale zza super to to nie wyglądało...:p
Ja jeszcze psikam i troszkę kaaszle ale już w pracy nieesteyy...wczoraj przyszła mi wiadomość, że weszłam w drugi trymeestr :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry