reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem już po wizycie- dzidzia rośnie i już pięknie wypycha mi brzuszek do przodu. Nawet jelitówka, którą złapałam od córki nie zakłóca rozwoju malucha- "bo na takiego pasożyta to takie rzeczy nie wpływają"- jak to ujął dr Ziomek.
Ale to były 3 dni wyjęte z życiorysu... leżałam plackiem przez 1,5 dnia. Mąż przyniósł jedzenie z maka i to "pomogło" bo wreszcie przywitałam się z porcelaną. Potem już "tylko" dołem. Szczęście- młoda w drugi tydzień remontu była u dziadków. Nieszczęście- tęskniłam za nią i ryczałam jak bóbr chwilami. Na dodatek wszędzie był syf i tumany pyłu- a tu brak sił na sprzątanie a S. w pracy... z fryzjera zrezygnowałam bo zjechałabym z fotela więc mija 4,5 miesiąca bez farbowania. Aby dopełnić mijający tydzień, w sobotę urządzaliśmy w restauracji drugie urodziny córki. Nie było źle ale później noc przesiedziałam w toalecie.
Dziś już na prostej i podbudowana przez gina! Usg mam dopiero na początku maja razem z połówkowym i wtedy chcemy robić 3d.
Czekają mnie ostatnie porządki i czas na świąteczne gotowanie. Bardzo Was proszę o przepisy na wielkanoc bo pierwszy raz robię wszystko sama!
Miłego dnia i trzymam kciuki za wizyty!

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 13 tyg 6 dni
om 14 tyg 4 dni

reklama
Super , ze na wizytach ok ! Mam nadzieje , ze u mnie tez będzie w porządku i potwierdzi się siurek [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]

Cieszę się że u Was wszystko dobrze i mam nadzieję że u nas Również. Jeszcze 5 i pół godz...
Na obiad mąż zażyczył sobie spaghetti Napoli to bezmięsne co jest mi na rękę :D jutro zrobię gulasz na kilka dni będę miała.
Słyszełyście coś może o wózkach karex?

Ja tez już po wizycie i wszystko dobrze z dzidziusiem i pięknie się rusza lekarz nie powiedział czy chłopak czy dziewczynka [emoji19]ale mimo wszystko szczęśliwa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji4][emoji4][emoji4]
1491824917-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez już po wizycie i wszystko dobrze z dzidziusiem i pięknie się rusza lekarz nie powiedział czy chłopak czy dziewczynka [emoji19]ale mimo wszystko szczęśliwa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji4][emoji4][emoji4]
1491824917-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajny, duży dziidziol :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xandzia - Twoje maleństwo jest śliczne, tak ładnie widać nosek, uszko i tak słodko się ukołysało [emoji3]

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 13 tyg 6 dni
om 14 tyg 4 dni

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry