reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Piękne dzidziolki a jakie dużeeee :) ciekawe ile moje cudo ma już cm :)
Jeszcze 2,5 godzinki do mojej wizyty ...

Dziewczyny Vanja , xandzia a pytałyście w ogóle o płeć ?

reklama
xandzia - Twoje maleństwo jest śliczne, tak ładnie widać nosek, uszko i tak słodko się ukołysało [emoji3]

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 13 tyg 6 dni
om 14 tyg 4 dni

VanjaLind Dziekuje [emoji8][emoji8][emoji8] No jakoś się udało :) chociaż troszkę się wierciło :)
Te nasze dzieciaczki są cudowne takie maleńkie cuda [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a o co wgl pytacie lekarza?
ja do prywatnego jak idę to mówię , mu że chce sprawdzić czy z dzidzią jest wszystko ok , żeby mi pomierzył czy jest wszystko w porządku , sprawdził płeć , serduszko - a na koniec sprawdza moje badania dodatkowo te na nfz co robię :)

Piękne dzidziolki a jakie dużeeee :) ciekawe ile moje cudo ma już cm :)
Jeszcze 2,5 godzinki do mojej wizyty ...

Dziewczyny Vanja , xandzia a pytałyście w ogóle o płeć ?
Lekarz sam stwierdził że trudno mu określić i nie będzie zgadywał- czuję że w brzuchu siedzi dziewczynka ale wszyscy wokoło wróżą mi chłopca [emoji6]

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 13 tyg 6 dni
om 14 tyg 4 dni

Vanja po twoim zjęciu też mi tak jakoś na dziewczynke się patrzy hihi :p

ewkap no ale siedzę jak na szpilkach :D

Ja jeszcze prawie 4 godziny do wizyty...
ja prywatnie pójdę jakoś w tym miesiącu i chcę żeby mój mąż też wtedy że mną wszedł. Moja pani doktor robi dosyć szybko badanie USG, mierzy i ostatnio tylko powiedziała że wszystko jest dobrze i że nie ma zastrzeżeń

reklama
Witam
Dzisiaj ostatni piękny dzień więc od rana korzystam bo od jutra niby ma padać o_Oo_O więc od rana zakupy a potem dwugodzinny pobyt z psem na wybiegu, on teraz padł a ja mam spokój o mogę zasiąść do kompa :):)
Ewka moje dziecię dodatkowo chodzi na chór szkolny i w sobotę mieli jakiś wojewódzki przegląd piosenki, i tu się skromnie pochwalę że zajęli pierwsze miejsce :):) a co do okien to mam chyba dosyć "nic nie robienia" i stąd ten pomysł
Beczulina, Ja89 udanych wizyt i Ja nie zamartwiaj się na zapas, jest wszystko dobrze, u mnie na szczęście za każdym razem jest usg i słuchanie serduszka i to faktycznie bardzo mnie uspokaja, ja teraz muszę czekać do 25.04
Bum super córcia i faktycznie kruszynka w tej Twojej spacerówce :):) ja co do wózka to też nie mam pojęcia jaki kupić, ale daje sobie czas do czerwca i dopiero wtedy pomału zacznę się rozglądać
Kasia dawaj znać jak detektor się sprawdza (już doczytałam ze się sprawdza)
Sunday ooo ja też się wybiorę do lidla, niby jeszcze nie zamierzam nic kupować ale jak coś mi wpadnie w oko to czemu nie ;-) ;)
Natalia super dzidziolek, ale faktycznie to 3D nie powala tak bardzo
Malinowa to miałaś przeprawy na to 7 piętro, my mieszkamy teraz na 3 bez windy, więc wracając do wózków muszę wybrać jakiś lekki bo inaczej nie dam rady, a wiadomo że na spacer będę też musiała zabierać dodatkowo psa, który też do małych nie należy, oj kiepsko to widzę :baffled::baffled:
Dziewczyny super dzidzioli
Reszcie życzę udanych wizyt bo między moim czytaniem wyszło że jest tu kilka mamuś z dzisiejszymi wizytami

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry