reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny[emoji4]
Ja dzisiaj tylko wpadam na chwilę bo właśnie szwagierka rodzi i u nas wszyscy siedzą jak na szpilkach [emoji1] w nocy odeszły jej wody a ze to pierwszy poród to jeszcze się zejdzie [emoji38]
U nas na obiad rybka
Miłego dnia[emoji3]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
Ja się męczyłam 3 dni z bólem głowy aż w końcu samo przeszło. Nie chciałam nic brać bo nie wiem czy by nie zaszkodziło dzidziusiowi.
Ale wczoraj moja bratowa mówiła, że jak coś ją w ciąży bolało to sie amolem smarowała trochę.

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze w których jesteście tyg ciąży i ile wam się już przytyło lub schudło? Bo ja schudłam 3 kg i jak na razie nic do góry nie idzie.

Ja mam 13 tydzień Ale nwm ile przytylam bo nie mam wagi w domu. Dopiero w czwartek u lekarza się dowiem. Z tego co zauważyłam to jakoś wszystko mi idzie w uda. I mimo że mega dużo wody piję to mi sie rb równie mega cellulit na udach. Po tej ciazy to albo mega dieta albo chodzenie tylko w długich spodniach mnie ratuje. Bo to dopiero początek a moje uda wyglądają naprawdę źle.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sb dziś siedzę przed komp i szukam jakiś przepisów na wielkanocny obiad. Bo mam 9 os na obiedzie w sumie sami faceci więc i coś tresciwego muszę podać. A pomysłów póki co brak

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wszystkim ja dziś kupiłam doppler :) żeby być spokojniejszym i słyszeć serduszko dzidziusia i co serduszko znalazłam bije ale wydaje mi się ze za wolno [emoji17] o Boże człowiek chciał być spokojniejszy usłyszeć upragnione Serduszko i znowu coś ... Ehhh wizyta w poniedziałek dopiero [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny[emoji4]
Ja dzisiaj tylko wpadam na chwilę bo właśnie szwagierka rodzi i u nas wszyscy siedzą jak na szpilkach [emoji1] w nocy odeszły jej wody a ze to pierwszy poród to jeszcze się zejdzie [emoji38]
U nas na obiad rybka
Miłego dnia[emoji3]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Mojego szwagra żona urodziła we wtorek bliźniaki, Anię i Piotrka :-)
Zaprosili nas z teściami w niedzielę na herbatę, także pewnie wpadniemy na kilka minut, żeby im za bardzo głowy nie zawracać. Teściowie bardzo się uparli i koniecznie chcą jechać do wnuków :-) W sumie to ich rozumiem. U nich 3,5 roku po ślubie i dopiero teraz pierwsze dzieci, my prawie 2 lata po ślubie i też dopiero za pół roku Maluszek będzie. A oni już po 60 oboje i dopiero teraz wnucząt się doczekali :-)

Hej wszystkim ja dziś kupiłam doppler :) żeby być spokojniejszym i słyszeć serduszko dzidziusia i co serduszko znalazłam bije ale wydaje mi się ze za wolno [emoji17] o Boże człowiek chciał być spokojniejszy usłyszeć upragnione Serduszko i znowu coś ... Ehhh wizyta w poniedziałek dopiero [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też planowałam, ale stwierdziłam, że będę się za bardzo stresować jak nie uda mi się znaleźć tętna Maluszka i odpuściłam sobie ten temat... Wizyta co 2 tygodnie musi mi wystarczyć :-)

A powiedz mi, tam się wyświetla ilość uderzeń na minutę??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry