reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny[emoji4]
Ja dzisiaj tylko wpadam na chwilę bo właśnie szwagierka rodzi i u nas wszyscy siedzą jak na szpilkach [emoji1] w nocy odeszły jej wody a ze to pierwszy poród to jeszcze się zejdzie [emoji38]
U nas na obiad rybka
Miłego dnia[emoji3]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
Ja się męczyłam 3 dni z bólem głowy aż w końcu samo przeszło. Nie chciałam nic brać bo nie wiem czy by nie zaszkodziło dzidziusiowi.
Ale wczoraj moja bratowa mówiła, że jak coś ją w ciąży bolało to sie amolem smarowała trochę.

Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze w których jesteście tyg ciąży i ile wam się już przytyło lub schudło? Bo ja schudłam 3 kg i jak na razie nic do góry nie idzie.

Ja mam 13 tydzień Ale nwm ile przytylam bo nie mam wagi w domu. Dopiero w czwartek u lekarza się dowiem. Z tego co zauważyłam to jakoś wszystko mi idzie w uda. I mimo że mega dużo wody piję to mi sie rb równie mega cellulit na udach. Po tej ciazy to albo mega dieta albo chodzenie tylko w długich spodniach mnie ratuje. Bo to dopiero początek a moje uda wyglądają naprawdę źle.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sb dziś siedzę przed komp i szukam jakiś przepisów na wielkanocny obiad. Bo mam 9 os na obiedzie w sumie sami faceci więc i coś tresciwego muszę podać. A pomysłów póki co brak

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wszystkim ja dziś kupiłam doppler :) żeby być spokojniejszym i słyszeć serduszko dzidziusia i co serduszko znalazłam bije ale wydaje mi się ze za wolno [emoji17] o Boże człowiek chciał być spokojniejszy usłyszeć upragnione Serduszko i znowu coś ... Ehhh wizyta w poniedziałek dopiero [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny[emoji4]
Ja dzisiaj tylko wpadam na chwilę bo właśnie szwagierka rodzi i u nas wszyscy siedzą jak na szpilkach [emoji1] w nocy odeszły jej wody a ze to pierwszy poród to jeszcze się zejdzie [emoji38]
U nas na obiad rybka
Miłego dnia[emoji3]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Mojego szwagra żona urodziła we wtorek bliźniaki, Anię i Piotrka :-)
Zaprosili nas z teściami w niedzielę na herbatę, także pewnie wpadniemy na kilka minut, żeby im za bardzo głowy nie zawracać. Teściowie bardzo się uparli i koniecznie chcą jechać do wnuków :-) W sumie to ich rozumiem. U nich 3,5 roku po ślubie i dopiero teraz pierwsze dzieci, my prawie 2 lata po ślubie i też dopiero za pół roku Maluszek będzie. A oni już po 60 oboje i dopiero teraz wnucząt się doczekali :-)

Hej wszystkim ja dziś kupiłam doppler :) żeby być spokojniejszym i słyszeć serduszko dzidziusia i co serduszko znalazłam bije ale wydaje mi się ze za wolno [emoji17] o Boże człowiek chciał być spokojniejszy usłyszeć upragnione Serduszko i znowu coś ... Ehhh wizyta w poniedziałek dopiero [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też planowałam, ale stwierdziłam, że będę się za bardzo stresować jak nie uda mi się znaleźć tętna Maluszka i odpuściłam sobie ten temat... Wizyta co 2 tygodnie musi mi wystarczyć :-)

A powiedz mi, tam się wyświetla ilość uderzeń na minutę??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry