reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny :) Roza, gratuluję i musze sie pochwalic, ze moj maz tez wczoraj dostal 200zl podwyzki ;) Chyba sie bardziej stara w pracy jak wie, że bobas w drodze :)

Ja dziś na 15 wizyta i rozpoczynam dziś równo 15 tydzień. Czas leci, pamiętam jak dziś jak test robiłam a tu juuuuuuz 15 tydzień. Miłego dnia kobietki! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) Roza, gratuluję i musze sie pochwalic, ze moj maz tez wczoraj dostal 200zl podwyzki ;) Chyba sie bardziej stara w pracy jak wie, że bobas w drodze :)

Ja dziś na 15 wizyta i rozpoczynam dziś równo 15 tydzień. Czas leci, pamiętam jak dziś jak test robiłam a tu juuuuuuz 15 tydzień. Miłego dnia kobietki! ;)

brzuszek już się pojawił ? :)

Jest brzucho a brzucho, na watku z brzuchami jest zdjęcie :) W spodniach jeszcze sie dopinam i chodzę na jakieś krótkie dystanse czy do lekarza ale wczoraj w zimową kurtke leeedwo się dopielam.

Hej :)
Paczka z gratisami super!! Trochę zaskoczyła mnie ilość a nie przyjrzałem się ze to piwo bezalkoholowe!! Niewiedzialam ze jest dobre na mleko, cenna informacja bo ja miałam wielki problem z mlekiem u synka
Gratuluje podwyżek dziewczyny, super!
Ja całe wczorajsze popołudnie przeleżałam bo kłuło mnie z prawej strony brzucha, nigdy wcześniej tak nie miałam. Ponoć może tak się dziać przez rozciąganie wiązadeł i szaleństwa które się teraz dzieją w naszych brzuchach, ale w związku z tym ze w poprzednich ciążach nic mnie nie bolało to się trochę martwię, teraz tez czuje te kłucie , nie jest bardzo mocne ale jednak jest
No i czekam bo chciałabym tak jak większość z Was tez poczuć już maluszka, to moja trzecia ciąża 15 tydzień a jeszcze nie czuje, muszę się chyba bardzoej skupić
No i życzę super udanego pobytu w Monachium :)

To dobrze, że ja nie muszę pościć, ale chyba nie powinnam teraz świadomie zrobić gulaszu mięsnego na obiad??

Dziewczyny skoro nie macie innych dolegliwości oprócz plamień, to nie martwcie się na zapas :-) skoro lekarz powiedział, że tak może być, to widocznie nie jest to coś niebezpiecznego dla dzidziusia :-)

Beczulinda u mnie też deszczowo... Też zaraz trochę ogarnę i będę dalej leżeć.

Była dziś u mnie teściowa na porannej kawie (przyszła ze swoją). Całkiem miło nam się rozmawiało, poplotkowałyśmy z godzinę, ponarzekała trochę na teścia i czeka mnie z nim rozmowa :-) haha :-) Bo zawsze jak coś chce od moego męża, to ciągle teściowa tu przysyła. A to, żeby go obudziło po 5, bo coś mu się zepsuło, a to, żeby przyszła zapytać jakie Krzysiek ma plany dla pracowników skoro rano nie pada... No jakby nie mógł sam zadzwonić, tylko budzi ją, żeby przyszła się dowiedzieć... Chyba mam dziś dobry humor i dlatego tak dobrze nam się gadało :-) jak jestem nadęta to w ogóle nie chce mi się z nikim gadać :-)

Witam się i ja [emoji5] u mnie na szczęście pogoda piękna. Mam nadzieję ze do świat się taka utrzyma. Ja wczoraj wieczorem tak odczulam kręgosłup po tym sprzątaniu ze do toalety szłam zgieta w pół trzymając się ścian. Mama mnie na to wszystko pocieszyla ze to dopiero początek a co bd później jak jeszcze brzuch dojdzie. Muszę lekarza zapytać czy to normalne. I czy może basen mi chociaż trochę na to pomoże.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie witam :) u mnie deszczowo i zimno dzis.
I w brzuszku cos ciagnie ale moze przejdzie.

Ale fajna ta paczka- gdzie sie trzeba zapisac zeby taka dostac? ;)

Wczoraj pieknie ponarzekalyscie na tesciowe ;) ja 10lat po slubie i dalej mamo rzadko mowie- wole bezosobowo albo babciu ;) Moja zla nie jest ale strasznie jazgotliwa i troche meczaca, niemniej narzekac nie moge ;)

Test pappa robie we wt. Dzis zrobilam tsh bo za tydzien mam wizyte u endokr. to chce miec aktualne bo mialam za wysokie i lek mam zwiekszony. Oby juz sie unormowalo.

Gratuluje ruchow. Mnie tez sie cos czasem wydaje ale myslalam ze to nie mozliwe czuc 5cm stworka juz (?)

Milego dnia mamusie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

JustaKacper widzę ze my obie mamy pod górkę z tymi plamieniami. Słyszałam ze niektóre maja taka poprostu naturę...

No chyba tak...juz myslalam ze spokoj...bo od soboty bylo czysto...
A ty z kazdym plamieniem do lekarza idziesz...bo moj powiedzial ze jak brzuch nie boli i skurczy nie ma....to nie trzeba panikowac....ze wlasnie takie plamienia sie zdarzaja niektorym kobietom[/QUOTE]

Pierwsze plamilam na brązowo to za pierwszym razem pojechałam na IP potem jak na brązowo to nie jechałam. Ale jak zaczęłam na czerwono to sie niesamowicie przeleklam i pojechałam na IP. Pozniej pojawił sie ogromny skrzep krwi i dzwoniłam do mojego gin kazał leżeć plackiem dwa dni lub przyjechać ale zostałam w domu bo plamienie ustępowało. U mnie tez mowili ze jeśli nie ma skurczy to nic sie nie dzieje ale teoretycznie jak jest żywa krew to lepiej sprawdzić czy z dzidzia ok.

reklama
Witajcie dziewczyny.
U nas pogoda paskudna... pada, zimno... wiosna chyba o nas zapomniała. W ogóle nie wychodzę z domu przez tą szarugę.
Ja wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy mojej małej. :) Niesamowite uczucie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry