reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez jak zaczelam krwawic na czerwono to pojechalam na Ip bo sie przerazilam...teraz mam brazowe ale to w sumie tylko juz jak lazienki ide...siusiu...takze spoko...
Ewkaa...U mnie w zeszly piatek bylo spagetii...dzis rybka ale nie dlatego ze piatek po prostu bardzo lubimy...

reklama
Udanych wizyt :)

U nas też pochmurno :/

Dziewczyny powiedzcie jak radzicie sobie z bólem głowy? Nie chciałam brać apapu, ale chyba nie będę miała wyjścia :(
Gorączki od wczoraj nie mam, za to głowa pęka! Do 3 nie mogłam zasnąć, obudziłam się i znów to samo... nigdy nie boli mnie głowa, a teraz to nie do wytrzymania :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark ja mam od wczoraj bol głowy a przy tym wymioty [emoji19]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t2d [emoji272]

Współczuję Wam tego bólu głowy... mnie ostatnio trochę rano pobolewala, ale zwykle szybko przechodzilo.

BUM może te wymioty są z bólu??

Hej :)
Paczka z gratisami super!! Trochę zaskoczyła mnie ilość a nie przyjrzałem się ze to piwo bezalkoholowe!! Niewiedzialam ze jest dobre na mleko, cenna informacja bo ja miałam wielki problem z mlekiem u synka
Gratuluje podwyżek dziewczyny, super!
Ja całe wczorajsze popołudnie przeleżałam bo kłuło mnie z prawej strony brzucha, nigdy wcześniej tak nie miałam. Ponoć może tak się dziać przez rozciąganie wiązadeł i szaleństwa które się teraz dzieją w naszych brzuchach, ale w związku z tym ze w poprzednich ciążach nic mnie nie bolało to się trochę martwię, teraz tez czuje te kłucie , nie jest bardzo mocne ale jednak jest
No i czekam bo chciałabym tak jak większość z Was tez poczuć już maluszka, to moja trzecia ciąża 15 tydzień a jeszcze nie czuje, muszę się chyba bardzoej skupić
No i życzę super udanego pobytu w Monachium :)
Z piwem bezalk. to tak nie do końca;) Piwo bezalkoholowe według definicji może zawierać aż do 0,5% alkoholu i nadal mieć nazwę bezalkoholowego. To nie chodzi o to, że piwo pobudza laktację. To słód. Najlepiej kupić w aptece saszetki ze słodem do rozpuszczania w wodzie i popijać w razie problemów z laktacją:)

Hej u mnie też dziś szaro i deszczowo.
Mój dostał na zajączka premie 500zł :) na obiad mam makaron z kurczakiem, brokulem i suszonymi pomidorami :)

Ja na ból głowy używam plastrów chłodzących apap ale można po prostu chłodny ręcznik. Plastry mają ten plus że mogę nakleic na czoło i chodzić normalnie po domu. Mi pomaga.

Bum mi też się robi chwilami niedobrze przez ten ból :/ pootwieralam okna, zrobiłam okłady... pomogło na chwilę, ale wystarczyło, że podnioslam głowę i znów to samo :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny!
Aleście pogadały wczoraj na teściów [emoji23]
Róża super, że wszystko ok!
AnScarlett udanej wizyty u męża [emoji4]
Gratuluję podwyżek i bonusów świątecznych!
U mnie dziś listopadowo... Paskudnie i zimno... Brrr... Więc dzień dzisiaj będzie very lazy.... [emoji41][emoji41][emoji41]
Na obiad pizza.... Dzieci sobie zażyczyły[emoji4]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry