reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też planowałam, ale stwierdziłam, że będę się za bardzo stresować jak nie uda mi się znaleźć tętna Maluszka i odpuściłam sobie ten temat... Wizyta co 2 tygodnie musi mi wystarczyć :-)

A powiedz mi, tam się wyświetla ilość uderzeń na minutę??
O, ja mam wizytę raz w miesiącu :)

reklama
Ja też planowałam, ale stwierdziłam, że będę się za bardzo stresować jak nie uda mi się znaleźć tętna Maluszka i odpuściłam sobie ten temat... Wizyta co 2 tygodnie musi mi wystarczyć :-)

A powiedz mi, tam się wyświetla ilość uderzeń na minutę??

Właśnie nie , chciałam taki żeby tylko słyszeć . Stwierdziłam ze jak będę dokładnie widzieć jakie tętno to będę całkiem świrować jeśli coś będzie nie tak . No ale cóż widzę i tak się nie obejdzie bez zmartwień [emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ewkap chyba nie sa mdłości tym spowodowane , ale wykapalam sie bol głowy nawet minął a mdłości sa okropne dalej , nawet po suchej bułce lece...
Zrobilam kisiel , bo jestem głodna a muszę jakoś funkcjonować bo mam małą w domu ..

U mnie 14t3d - 1kg na +

No ja tez chciałam kupić , ale tez bym dopiero schizowala , jakbym znaleźć nie umiała ...

xandzia dzidzia jak śpi to tętno zapewne słabsze [emoji6]

Ja mam wizyty 2x w miesiącu 1 na NFZ , druga prywatnie i czasem wypada co 2 tygodnie , czasem co 3 [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t3d [emoji272]

Cześć dziewczyny. Ja dziś na obiad zrobiłam grzybową i gofry na deser. Rano też jadłam kanapki z wędliną ale w międzyczasie byłam u spowiedzi i mam zamiar do końca dnia nie zjeść czegoś mięsnego.

U nas też zimno i ciągle mży.

Spark ja na ból głowy biorę apap bo mnie nic innego nie pomaga. Moze gdybym się przespała ale przy dwójce malych dzieci niestety nie mam możliwości. Jeden wezmę i ból już nie wraca.

Mój mąż też dostał wczoraj sporą premię do wypłaty:) Mieliśmy w planach leniwą niedzielę ale chrześnica męża zaprosiła nas ma tort urodzinowy i musimy jechać, a chciałam odpocząć przed świętami.

U mnie 13+6 i +2 kg. Mogę się usprawiedliwić jedynie tym, że 2 miesiące leżałam plackiem. Mam nadzieję, że teraz jak już mogę chodzić nie będę jakoś za szybko tyć... Chociaż... Zaczęłam nam dogadzać obiadkami, to nie wiem co to będzie :-)

Czesc, ja po pracy. Wlasnie obiadek zjadlam, dorsz, domowe frytki i surowka z bialej rzodkwi:-)

Teraz się poloze na kanapie i do wieczora nic nie robie tzn jak w kuchni po obiedzie ogarne.

Ja 15tydz koncze i mam 2.5kg na plusie, zaczynalam z wagą 50kg.

A ja nie wiem ile przytyłam. Moja waga szwankuje, bo za kazdym razem jak na nią wejdę to inaczej waży. Raz mam 51 za 10 sekund 54,5. W przychodni prawie miesiąc temu wychodziło, że schudłam prawie 2kg. Zobaczymy co wyświetli się w czwartek. Mam nadzieję, że nie przytyje tyle co w poprzednich ciążach. Będzie lato, gorąco to i może mniej będę jadła.

Cześć dziewczyny. Ja dziś na obiad zrobiłam grzybową i gofry na deser. Rano też jadłam kanapki z wędliną ale w międzyczasie byłam u spowiedzi i mam zamiar do końca dnia nie zjeść czegoś mięsnego.

U nas też zimno i ciągle mży.

Spark ja na ból głowy biorę apap bo mnie nic innego nie pomaga. Moze gdybym się przespała ale przy dwójce malych dzieci niestety nie mam możliwości. Jeden wezmę i ból już nie wraca.

Mój mąż też dostał wczoraj sporą premię do wypłaty:) Mieliśmy w planach leniwą niedzielę ale chrześnica męża zaprosiła nas ma tort urodzinowy i musimy jechać, a chciałam odpocząć przed świętami.
No wzięłam też apap bo nie wytrzymałam, po nim udało mi się zasnąć na 1.5h, teraz dużo lepiej, tylko przy mocniejszym ruchu głową boli... oby działała jaak najdłużej bo niee chcę znów cierpieć [emoji14]

Ja 14tydz1dzien i waga najpierw leciutko w dół, a teraz stoi: 54,7

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kłuje mnie brzuch, na dole z prawej strony, poniżej pępka już od wczoraj. Czasem jest lepiej na chwile, nie budziłam się w nocy przez to ale jednak wciąż trwa. Leżę i się nie ruszam żeby sprawdzić ale nie ma to znaczenia.
Czy to jest normalne?? Proszę wypowiedzcie sie, to moja 3 ciąża ale poprzednie przechodziłam bez praktycznie żadnych dolegliwości wiec nie mam doświadczenia. Chcialabym wiedzieć czy lepiej leżeć przez takie cos bo może być niebezpieczne czy to jest obojętne i mogę funkcjonować normalnie
Dzięki za pomoc :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry