reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Justa my jedziemy samochodem i do wujka męża, więc kasy tyle co tam będziemy chcieli wydać potrzebujemy. A z tym morzem to jeszcze zobaczymy jak będzie. Na pewno 1 mają pojedziemy do Sopotu na jeden dzień, jak co roku, taki nasz rytuał ;)

reklama
My w zeszłym roku i 2 lata temu byliśmy w Chorwacji. W tym roku chcieliśmy wybrać się do Bułgarii, ale z racji tego, że już będę w zaawansowanej ciąży, to nie odważę się aż tak daleko wyjechać. Tym bardziej, że z językiem u nas kiepsko i w razie czego, to nawet nie umiałabym powiedzieć w szpitalu co mi jest... :-)
Z tą pogodą u nas to nigdy nic nie wiadomo, więc nie wiem sama ani kiedy jechać, ani gdzie.
Nad morzem już byliśmy, w górach też, ja na Mazury jeździłam na kolonie, a mój mąż nigdy nie był w tamtych rejonach, więc pewnie pierwszy raz pojedziemy tam razem :-)

Tylko problem w tym, że nie mam pojęcia gdzie jechać, żeby nam się nie nudziło, żeby było gdzie pospacerować, żeby nie było tłumów ludzi, gwaru...

Polećcie coś, może byłyście w jakimś fajnym miejscu? :-) Może o takim słyszałyście? Może ktoś z rodziny był i wrócił zadowolony? :-)

My an mazury jedziemy na majowke na tygodniowy splyw kajakowy :) Potem lecimy w lipcu do Londynu bo moj Wspanialy Mezus pod choinke podarowal mi bilet na koncert Adele na Wembley <3, na wakacje polecam Wam Węgry. Budapeszt do zwiedania jest przesliczny, do wypoczynku Balaton. W tym roku bylismy nad jeziorem Garda we Wloszech ale nie polecam.. Strasznie drogo i brakowalo mi jednak morza. Ale okolice Wenecji, poczatek Chorwacji... Pieknie tam :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

1490985556-aaaaaa.jpeg

Witam
Ja już po prenatalnych. Wszystko jest w porządku. Jakże się cieszę

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Mamuski :)
Melduje ze zyje ale nadal z bolem plecow choc dzis wreszcie lepiej.
Weny nie mam do pisania chwilowo. Chyba przesilenie wiosenne mnie dopadlo..
Czytam Was za to regularnie :)
Gratuluje udanych wizyt i wspolczuje tych wszystkich strachow z bolami ciazowymi. My to sie musimy namartwic przez te 9 m-cy ze ojej. Oby do pazdziernika!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Alraris a możesz polecić jakieś konkretne miejscowości? :-)
Ja byłam w Spale, Mikołajkach i Giżycku i chciałabym pojechać gdzie indziej, mimo że z dzieciństwa niewiele pamiętam :-)

Sylwuska gratuluję udanej wizyty!
Kupiłaś melise?? :-D

Ja byłam w Spale, Mikołajkach i Giżycku i chciałabym pojechać gdzie indziej, mimo że z dzieciństwa niewiele pamiętam :-)

Kupilam i chyba zacznę ją pić juz pare dni przed wizytą. Spacerek w sloneczku i meliska działa. Dzięki dziewczyny.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja na Mazurach polecam Ateny koło Augustowa albo jezioro Szelment (moi rodzice mają tam domek letniskowy, uwielbiam tam jeździć [emoji173])

w57v3e3kdnfl41ek.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry