reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny! Różowe plamienie po stosunku [emoji20] Właśnie zbieram się na ip [emoji22]

w57v3e3ktmvwxeii.png
Daj znać czy wszystko ok! Choć pani doktor u mnie w szpitalu mówiła, że mogą się pojawiać po stosunku ze względu na przekrwioną pochwę, więc trzymam kciuki by było ok

reklama
A tak właściwie to dzień dobry! Nie było mnie trochę, czasu brakło i sił.
Ostatnio kiepskie dni, 2 lekkie zasłabnięcia, a w nocy muszę prosić o pomoc w przekręceniu bo ból paraliżuje mnie od krzyża w dół:( Nie wiem co z tym zrobić.(a brzuch niestety płaski jak deska..)
Ale! Pomimo dolegliwości u nas słońce od rana za oknem. Czekam aż goście wstaną i idziemy na spacer:)

A jak Wasza noc?

Już jestem po badaniu, z Dzidzią wszystko Ok, strasznie się ruszała i ciężko było serduszko uchwycić [emoji4] Zrobił się 2cm krwiak i stąd to plamienie, mam się oszczędzać, dalej łykać Duphaston i jeszcze coś na krwawienie ma mi wypisać. Zakaz sexów aż ciąża trochę urośnie, bo to było najprawdopodobniej przyczyną... Uff Ale już mi ulżyło [emoji173] Jadę do domu, dziękuję za kciuki [emoji8][emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Kasiu super ze wszystko dobrze sie skończyło[emoji4] odpoczywajcie [emoji6]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Witam się i ja :)
Kasia super ze wszystko jest ok z Wami !
Ja dzisiaj jadę na uczelnie, nie sądziłam że kiedyś tak się będę z tego cieszyć [emoji14] po ponad miesiącu siedzenia w domu aż się człowiek cieszy ze będzie między ludźmi :)

Kasia to super ze wszystko Ok :)

Ja na prenatalne idę w przyszłym tygodniu. Nie wiem jeszcze kiedy bo muszę się umówić dopiero :) ale to prywatna klinika wiec można się umawiać nawet tego samego dnia. Ale mam jakieś czarne mysli... dużo się stresuje cały 1 trymestr i zastanawiam się co z dzieckiem....

Om 11 tc 6 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 5 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

Super Kasiu, że jest ok

Piękna pogoda u nas i aż mam więcej energii. Gdyby nie katar to bym okna pomyla [emoji6] Ale musze trochę ogarnąć mieszkanie bo ostatnio nie miałam na nic siły.
Miłego weekendu dla wszystkich [emoji274]

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

Kasia to super ze wszystko Ok :)

Ja na prenatalne idę w przyszłym tygodniu. Nie wiem jeszcze kiedy bo muszę się umówić dopiero :) ale to prywatna klinika wiec można się umawiać nawet tego samego dnia. Ale mam jakieś czarne mysli... dużo się stresuje cały 1 trymestr i zastanawiam się co z dzieckiem....

Om 11 tc 6 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 5 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
Każdy się stresuje w 1 trym, ale nie ma co się martwić. Praktycznie nic od nas nie jest zależne:)

Ja prenatalnych nie robię, za wyjątkiem USG "genetycznego", ale to i tak wszyscy robią;)

reklama
Kasiu najważniejsze że z dzidzią wszystko ok!! Odpoczywaj dużo i bedzie dobrze ;)
Ja dzisiaj sie wyjątkowo wyspałam, narazie męczą mnie mdłości... Zaczyna mnie denerwować ta moja waga, od początku ciązy schudłam 2,5 kg... A brzuszek widać ciążowy bo waga leci w dół..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry