KaSia86
Fanka BB :)
Polecam sok 100% z żurawiny, ok 300ml dziennie jest zalecane [emoji6]Kupię w niedzielę rumianek i spróbuje ;-) teściowa ma mi dziś kupić herbatkę z żurawiny: -)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam sok 100% z żurawiny, ok 300ml dziennie jest zalecane [emoji6]Kupię w niedzielę rumianek i spróbuje ;-) teściowa ma mi dziś kupić herbatkę z żurawiny: -)
Hehe dokładnie. Dziś w nocy z ojcem zamiast spać to kminili jaki wozek lepiej kupić i jak łóżeczka ustawić w pokoju hehe. Ja zadzwonili rodzice z rana to po głosie słyszałam że są mega niewyspani [emoji41]Anetka no zrozumiałe... pewnie cieszy się conajmniej tak samo jak Wy
Nataliaaa witaj
Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
A u kogo leczysz się w Olsztynie jeśli mogę zapytać?Tam miałam robione in vitro i dlatego tam jeżdżę. Niewielu lekarzy ma pojęcie o takich ciążach.
W Olsztynie mam też lekarza, ze względu na to, że tu będę rodzić. 300km w bólach bym nie dojechała
Anaconda ja właśnie z powodu boli pojechałam do szpitala. Też nic mi nie pomagało, wilam się na łóżku jak wąż, prawie 3 dni nic nie jadłam, tylko kroplowki. Na szczęście trzeciego dnia odpuscilo , ale i tak zostawili mnie 8 dni na obserwacji. Nie życzę tego nikomu. Jak już można było się ze mną dogadać, to położna zażartowała ze urodze bez znieczulenia ;-)
Natasza, myślę że nie powinnaś się martwić tym lozyskiem, bo ono będzie sie podnosić wraz ze wzrostem macicy :-) mnie lekarz 3 tygodnie temu też nastraszyl, że mam łożysko przodujace i zalecił reżim łóżkowy, a wczoraj na USG już wszystko wyglądało tak jak powinno :-) chyba straszą tak na zapas, bo łożysko przodujace można zdiagnozować dopiero po 20 tygodniu. Ale jak kazał leżeć, to leż i nabieraj sił, za pół roku pewnie będziesz chciała się porządnie wyspać i poleżeć, a nie będzie jak ;-)
Co do seksu... my też mamy zakaz... możliwe że do 20 tygodnia, dopóki lekarz nie odstawi mi tej luteiny... przezyjemy ;-)
A u kogo leczysz się w Olsztynie jeśli mogę zapytać?
[emoji127] 28.10.2017
No bardziej jakiekolwiek bo faktycznie od niedawna współpracuje z artemida. Ale ogólnie dobry lekarz. Ja chodzę tez do lekarza z Wojewódzkiego wiec rodzic będziemy w jednym szpitalu [emoji3]U dr Waśniewskiego. On jako jedyny ma duże pojęcie o ivf.
No bardziej jakiekolwiek bo faktycznie od niedawna współpracuje z artemida. Ale ogólnie dobry lekarz. Ja chodzę tez do lekarza z Wojewódzkiego wiec rodzic będziemy w jednym szpitalu [emoji3]
[emoji127] 28.10.2017
Co do tego łożyska to ponoć na początku ciąży sporo z nich przoduje lecz większość z czasem trafia na swoje miejsce wiec jest spora szansa że i u ciebie tak będzieLekarz mówił, że na połówkowym zobaczymy czy rosnąca macica pociągnęła za sobą łożysko. Na ten moment jest źle... Nawet na wyliczeniu prenatalnym wyszło, że z takim łożyskiem nie donoszę ciąży do końca. Cóż... Będę leżeć i pachnieć I jeść