reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kupię w niedzielę rumianek i spróbuje ;-) teściowa ma mi dziś kupić herbatkę z żurawiny: -)
Polecam sok 100% z żurawiny, ok 300ml dziennie jest zalecane [emoji6]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
lub taki szaszłyk z kurczakiem , cebulką , papryką , pieczarką mmmmm :D aż się głodna zrobiłam :)

Anetka no zrozumiałe... pewnie cieszy się conajmniej tak samo jak Wy :)

Nataliaaa witaj :)

Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
Hehe dokładnie. Dziś w nocy z ojcem zamiast spać to kminili jaki wozek lepiej kupić i jak łóżeczka ustawić w pokoju hehe. Ja zadzwonili rodzice z rana to po głosie słyszałam że są mega niewyspani [emoji41]

[emoji127] 28.10.2017

Tam miałam robione in vitro i dlatego tam jeżdżę. Niewielu lekarzy ma pojęcie o takich ciążach.
W Olsztynie mam też lekarza, ze względu na to, że tu będę rodzić. 300km w bólach bym nie dojechała ;)
A u kogo leczysz się w Olsztynie jeśli mogę zapytać?

[emoji127] 28.10.2017

Anaconda ja właśnie z powodu boli pojechałam do szpitala. Też nic mi nie pomagało, wilam się na łóżku jak wąż, prawie 3 dni nic nie jadłam, tylko kroplowki. Na szczęście trzeciego dnia odpuscilo , ale i tak zostawili mnie 8 dni na obserwacji. Nie życzę tego nikomu. Jak już można było się ze mną dogadać, to położna zażartowała ze urodze bez znieczulenia ;-)

Natasza, myślę że nie powinnaś się martwić tym lozyskiem, bo ono będzie sie podnosić wraz ze wzrostem macicy :-) mnie lekarz 3 tygodnie temu też nastraszyl, że mam łożysko przodujace i zalecił reżim łóżkowy, a wczoraj na USG już wszystko wyglądało tak jak powinno :-) chyba straszą tak na zapas, bo łożysko przodujace można zdiagnozować dopiero po 20 tygodniu. Ale jak kazał leżeć, to leż i nabieraj sił, za pół roku pewnie będziesz chciała się porządnie wyspać i poleżeć, a nie będzie jak ;-)

Co do seksu... my też mamy zakaz... możliwe że do 20 tygodnia, dopóki lekarz nie odstawi mi tej luteiny... przezyjemy ;-)

Lekarz mówił, że na połówkowym zobaczymy czy rosnąca macica pociągnęła za sobą łożysko. Na ten moment jest źle... Nawet na wyliczeniu prenatalnym wyszło, że z takim łożyskiem nie donoszę ciąży do końca. Cóż... Będę leżeć i pachnieć :) I jeść :D

U dr Waśniewskiego. On jako jedyny ma duże pojęcie o ivf.
No bardziej jakiekolwiek bo faktycznie od niedawna współpracuje z artemida. Ale ogólnie dobry lekarz. Ja chodzę tez do lekarza z Wojewódzkiego wiec rodzic będziemy w jednym szpitalu [emoji3]

[emoji127] 28.10.2017

No bardziej jakiekolwiek bo faktycznie od niedawna współpracuje z artemida. Ale ogólnie dobry lekarz. Ja chodzę tez do lekarza z Wojewódzkiego wiec rodzic będziemy w jednym szpitalu [emoji3]

[emoji127] 28.10.2017

Z Artemidy mam same złe wspomnienia.... Do kogo chodzisz?

reklama
Lekarz mówił, że na połówkowym zobaczymy czy rosnąca macica pociągnęła za sobą łożysko. Na ten moment jest źle... Nawet na wyliczeniu prenatalnym wyszło, że z takim łożyskiem nie donoszę ciąży do końca. Cóż... Będę leżeć i pachnieć :) I jeść :D
Co do tego łożyska to ponoć na początku ciąży sporo z nich przoduje lecz większość z czasem trafia na swoje miejsce wiec jest spora szansa że i u ciebie tak będzie :) :)

Ja dziś jadłam pizzę i tak się przejadlam że teraz mam brzuch jak w piątym miesiącu ciąży :O

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry