- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Super, że wszystko w porządku ;-)Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane [emoji173] Teraz kocyk, podusia i odpoczywamy [emoji4] Mam nadzieję że krwiak się wchłonie [emoji4]
Przepisali Ci jakiś acard, acesan lub coś innego na poprawę krążenia??
KaSia86
Fanka BB :)
Ja od początku biorę ZAAX zamiast Acardu, miałam już odstawiać Duphaston Ale teraz mam łykać 3x1, do tego nospę 3x1 i Cyclonamine 3x1 [emoji4]Super, że wszystko w porządku ;-)
Przepisali Ci jakiś acard, acesan lub coś innego na poprawę krążenia??
JustaKacper1986
Czesc dziewczyny...
Kasiu to auper ze z dzidzia ok..teraz pilot od tv w reke i na kanape...
Ja dzis bylam z moimi mezczyznami na zakupach...mlodszy juz jest caly ubrany na komunie...no i maz kupil garnitur..jestem w szoku bo nawet ten sam nam sie podobal...
Teraz maz mi poodkurzal...ja umylam mopem podloge i siedze odpoczywam..
Milej soboty kobitki...
Kasiu to auper ze z dzidzia ok..teraz pilot od tv w reke i na kanape...
Ja dzis bylam z moimi mezczyznami na zakupach...mlodszy juz jest caly ubrany na komunie...no i maz kupil garnitur..jestem w szoku bo nawet ten sam nam sie podobal...
Teraz maz mi poodkurzal...ja umylam mopem podloge i siedze odpoczywam..
Milej soboty kobitki...
Justa miałaś leżeć :-)
Ja dziś ugotowałam zupę zacierkowa. Cały duży garnek, zapasteryzowalam 3 słoiki litrowe, będzie dla męża na "czarna godzine", jakbym znów miała wycieczkę do szpitala :-)
Miałam robić pomidorowa, bo zostało nam trochę rosołu z wczoraj, ale pomidorowa będzie jutro :-)
Też już leżę przed tv i odpoczywamy sobie z mężem i psem :-) zaraz znów zostanę sama z Frankiem...
Ja dziś ugotowałam zupę zacierkowa. Cały duży garnek, zapasteryzowalam 3 słoiki litrowe, będzie dla męża na "czarna godzine", jakbym znów miała wycieczkę do szpitala :-)
Miałam robić pomidorowa, bo zostało nam trochę rosołu z wczoraj, ale pomidorowa będzie jutro :-)
Też już leżę przed tv i odpoczywamy sobie z mężem i psem :-) zaraz znów zostanę sama z Frankiem...
AMysz
Kurcze wszystkie piszecie o prenatalnych a mi nic takiego lekarz nie mowil. Hm myslalam Ze usg prenatalne to to samo co badania prenatalne, czym więc się różni zwykle usg od prenatalnego?
Ja dziewczyny dzisiaj teZ grilluje u znajomych
Co do kremów używam tego co przed ciaza.
campari0202
Justa miałaś leżeć :-)
Oooo masz synka o imieniu Franek. Mój maż się uparł na to imię w sumie mi też się podoba tylko byłam nastawiona na Igora. Ale jak moja mama się dowiedziała o imieniu Franek to się przeraziła [emoji39] stwierdziła że Nie zna nikogo o tym imieniu i to wydziwianie [emoji39]. Jej się podoba Igor [emoji39]
Termin na 3.10.2017 z usg 28.09.2017
Ostatnia edycja:
reklama
campari0202
Kurcze wszystkie piszecie o prenatalnych a mi nic takiego lekarz nie mowil. Hm myslalam Ze usg prenatalne to to samo co badania prenatalne, czym więc się różni zwykle usg od prenatalnego?
Jak to moja ginekolog pow do badania ptenatalnego usg trzeba mieć sprzet o odpowiednich parametrach/certyfikatach i to badanie jest aby wykluczyć choroby na zwykłym usg tego Nie robiła.
Dodatkowo można zrobić badanie z krwi
Termin na 3.10.2017 z usg 28.09.2017
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.