To pies nie dziecko z tego co wiemOooo masz synka o imieniu Franek. Mój maż się uparł na to imię w sumie mi też się podoba tylko byłam nastawiona na Igora. Ale jak moja mama się dowiedziała o imieniu Franek to się przeraziła [emoji39] stwierdziła że Nie zna nikogo o tym imieniu i to wydziwianie [emoji39]. Jej się podoba Igor [emoji39]
Termin na 3.10.2017 z usg 28.09.2017
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Justa miałaś leżeć :-)
Ja dziś ugotowałam zupę zacierkowa. Cały duży garnek, zapasteryzowalam 3 słoiki litrowe, będzie dla męża na "czarna godzine", jakbym znów miała wycieczkę do szpitala :-)
Miałam robić pomidorowa, bo zostało nam trochę rosołu z wczoraj, ale pomidorowa będzie jutro :-)
Też już leżę przed tv i odpoczywamy sobie z mężem i psem :-) zaraz znów zostanę sama z Frankiem...
Wiem ale musialam to dzis zalatwic bo nie mialabym kiedy...ale podjechalismy samochodem tyle ze wysiadlam i poszlam do sklepu...
A ja mam kochana duzo odpoczywac a nie plackiem lezec caly dzien...niestety w domu tez obowiazki sa...
Teraz juz nic nie robie...zalegal caly dzien przed tv
Nie zaleca się prenatalnych przed 35 r.ż. A to USG prenatalne/genetyczne to USG na który dokonują różnych pomiarów dziecka i wyliczają prawdopodobieństwo wystąpienia chorób genetycznych.Kurcze wszystkie piszecie o prenatalnych a mi nic takiego lekarz nie mowil. Hm myslalam Ze usg prenatalne to to samo co badania prenatalne, czym więc się różni zwykle usg od prenatalnego?
Ja dziewczyny dzisiaj teZ grilluje u znajomych
Co do kremów używam tego co przed ciaza.
Upsss... Franek to mój pies :-)Oooo masz synka o imieniu Franek. Mój maż się uparł na to imię w sumie mi też się podoba tylko byłam nastawiona na Igora. Ale jak moja mama się dowiedziała o imieniu Franek to się przeraziła [emoji39] stwierdziła że Nie zna nikogo o tym imieniu i to wydziwianie [emoji39]. Jej się podoba Igor [emoji39]
KaSia86
Prenatalne są refundowane od 35r.ż. A to czy są zalecane chyba zależy już od indywidualnego przypadku [emoji6] Ja np mam 31 (we wrześniu skończę) I lekarz mi zalecił badania prenatalne właśnie ze względu na mój wiek [emoji4]Nie zaleca się prenatalnych przed 35 r.ż. A to USG prenatalne/genetyczne to USG na który dokonują różnych pomiarów dziecka i wyliczają prawdopodobieństwo wystąpienia chorób genetycznych.
hajmal
Kasiu super ze z dzidzia dobrze. Musisz na siebie uwazac i odpoczywac duzo.
Ja mam prenatalne te 3 cos tam , usg i chyba dwa razy krew. Jedziemy jutro na 10:30 bardzo sie boje bo moj drugi synek mial wade wrodzona przepukline z boku brzuszka. O tych testach z krwi to cos tam czytałam ale wole na razie nie dociekac szczegolow bo bede sie bala jeszcze bardziej.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam prenatalne te 3 cos tam , usg i chyba dwa razy krew. Jedziemy jutro na 10:30 bardzo sie boje bo moj drugi synek mial wade wrodzona przepukline z boku brzuszka. O tych testach z krwi to cos tam czytałam ale wole na razie nie dociekac szczegolow bo bede sie bala jeszcze bardziej.
KaSia86
Odpoczywam odpoczywam, nawet mężuś dziś obiadek zrobił, czego nigdy nie robił [emoji23] I plamienie ustało więc chyba wszystko jest na dobrej drodze [emoji4] We wtorek pójdę chyba prywatnie na usg skontrolować tego krwiaka czy się zmniejsza...Kasiu super ze z dzidzia dobrze. Musisz na siebie uwazac i odpoczywac duzo.
campari0202
To pies nie dziecko z tego co wiem
No to nieźle [emoji39] pocieszyłaś mnie skoro ludzie nazywaja tak psy [emoji23][emoji29]
KaSia86
Tym akurat bym się nie sugerowała [emoji6] Mój królik np ma na imię Teresa [emoji23]No to nieźle [emoji39] pocieszyłaś mnie skoro ludzie nazywaja tak psy [emoji23][emoji29]
A Franio bardzo ładne imię, synek mojej przyjaciółki tak się nazywa [emoji173]
reklama
No to nieźle [emoji39] pocieszyłaś mnie skoro ludzie nazywaja tak psy [emoji23][emoji29]
Daj spokoj, ja mam psa który ma na imię Bruno a mama bym się nie przejmowała. Wam ma się podobać imię a nie dziadkom. Imię Franek jest bardzo ładne i swego czasu było dosyc popularne
Om 11 tc 6 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 5 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.