reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny! Różowe plamienie po stosunku [emoji20] Właśnie zbieram się na ip [emoji22]

w57v3e3ktmvwxeii.png
Daj znać czy wszystko ok! Choć pani doktor u mnie w szpitalu mówiła, że mogą się pojawiać po stosunku ze względu na przekrwioną pochwę, więc trzymam kciuki by było ok

reklama
A tak właściwie to dzień dobry! Nie było mnie trochę, czasu brakło i sił.
Ostatnio kiepskie dni, 2 lekkie zasłabnięcia, a w nocy muszę prosić o pomoc w przekręceniu bo ból paraliżuje mnie od krzyża w dół:( Nie wiem co z tym zrobić.(a brzuch niestety płaski jak deska..)
Ale! Pomimo dolegliwości u nas słońce od rana za oknem. Czekam aż goście wstaną i idziemy na spacer:)

A jak Wasza noc?

Już jestem po badaniu, z Dzidzią wszystko Ok, strasznie się ruszała i ciężko było serduszko uchwycić [emoji4] Zrobił się 2cm krwiak i stąd to plamienie, mam się oszczędzać, dalej łykać Duphaston i jeszcze coś na krwawienie ma mi wypisać. Zakaz sexów aż ciąża trochę urośnie, bo to było najprawdopodobniej przyczyną... Uff Ale już mi ulżyło [emoji173] Jadę do domu, dziękuję za kciuki [emoji8][emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Kasiu super ze wszystko dobrze sie skończyło[emoji4] odpoczywajcie [emoji6]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Witam się i ja :)
Kasia super ze wszystko jest ok z Wami !
Ja dzisiaj jadę na uczelnie, nie sądziłam że kiedyś tak się będę z tego cieszyć [emoji14] po ponad miesiącu siedzenia w domu aż się człowiek cieszy ze będzie między ludźmi :)

Kasia to super ze wszystko Ok :)

Ja na prenatalne idę w przyszłym tygodniu. Nie wiem jeszcze kiedy bo muszę się umówić dopiero :) ale to prywatna klinika wiec można się umawiać nawet tego samego dnia. Ale mam jakieś czarne mysli... dużo się stresuje cały 1 trymestr i zastanawiam się co z dzieckiem....

Om 11 tc 6 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 5 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

Super Kasiu, że jest ok

Piękna pogoda u nas i aż mam więcej energii. Gdyby nie katar to bym okna pomyla [emoji6] Ale musze trochę ogarnąć mieszkanie bo ostatnio nie miałam na nic siły.
Miłego weekendu dla wszystkich [emoji274]

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

Kasia to super ze wszystko Ok :)

Ja na prenatalne idę w przyszłym tygodniu. Nie wiem jeszcze kiedy bo muszę się umówić dopiero :) ale to prywatna klinika wiec można się umawiać nawet tego samego dnia. Ale mam jakieś czarne mysli... dużo się stresuje cały 1 trymestr i zastanawiam się co z dzieckiem....

Om 11 tc 6 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 5 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
Każdy się stresuje w 1 trym, ale nie ma co się martwić. Praktycznie nic od nas nie jest zależne:)

Ja prenatalnych nie robię, za wyjątkiem USG "genetycznego", ale to i tak wszyscy robią;)

reklama
Kasiu najważniejsze że z dzidzią wszystko ok!! Odpoczywaj dużo i bedzie dobrze ;)
Ja dzisiaj sie wyjątkowo wyspałam, narazie męczą mnie mdłości... Zaczyna mnie denerwować ta moja waga, od początku ciązy schudłam 2,5 kg... A brzuszek widać ciążowy bo waga leci w dół..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry