- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Stosuje takie jak przed ciążą, nie chce popadać w paranojęPytanie z innej beczki, stosujecie jakieś specjalne kremy do twarzy dla kobiet w ciązy ? W sensie bez tych "złych" składników ? Czy stosujecie to co wcześniej przed ciąża ? Możecie cos polecić?
VanjaLind
Fanka BB :)
Późnym wieczorem ale cześć dziewczyny!
Udało mi się Was przeczytać po 2 dniach nieobecności! Wyzwanie!
Tyle się dzieje- gratulacje dla Mam tych pięknych dzidzioli ze zdjęć! Pięknie nam rosną pociechy!
Mam nadzieję że będzie już u nas coraz spokojniej i dolegliwości odejdą w zapomnienie. Ja wciąż jem żeby zjeść ale mnie odrzuca...?
Przygotowania do remontu prawie na finiszu- pierwszy pokój pusty i czekamy na poniedziałek a w weekend ostatni odpoczynek.
Smaka mi tym grillem narobiłyście a u mnie dalej wieje jak sto diabli i pogoda do kitu.
To teraz na koniec ten miły akcent- byłam dzisiaj na badaniu prenatalnym!!! Byłam bardziej wzruszona niż przy córce! Wg usg mamy 11+3 i poród na 10 października. Dzidzia ma 4,77 cm! Ale była bardzo spokojna- chyba nigdy nie ujrzę tych fikołków o których opowiadacie! Ale za to jak się śmiałam to tak słodko podskakiwała. Miałam też pobieraną krew do testu podwójnego- wyniki za 2 tygodnie. Tylko w ramach potwierdzenia że wszystko jest ok tak jak widać w usg. Mąż widział dzidzi po raz pierwszy na żywo i jest zachwycony! Od razu powiadomił wszystkich naszych bliższych znajomych [emoji12]
Ps. Na fali Waszych analiz - jestem niemalże pewna że to dziewoja! Choć lekarz nie chciał nic ujawnić.
Dobranoc!
[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 11 tyg 3 dni
om 12 tyg 1 dni
Tyle się dzieje- gratulacje dla Mam tych pięknych dzidzioli ze zdjęć! Pięknie nam rosną pociechy!
Mam nadzieję że będzie już u nas coraz spokojniej i dolegliwości odejdą w zapomnienie. Ja wciąż jem żeby zjeść ale mnie odrzuca...?
Przygotowania do remontu prawie na finiszu- pierwszy pokój pusty i czekamy na poniedziałek a w weekend ostatni odpoczynek.
Smaka mi tym grillem narobiłyście a u mnie dalej wieje jak sto diabli i pogoda do kitu.
To teraz na koniec ten miły akcent- byłam dzisiaj na badaniu prenatalnym!!! Byłam bardziej wzruszona niż przy córce! Wg usg mamy 11+3 i poród na 10 października. Dzidzia ma 4,77 cm! Ale była bardzo spokojna- chyba nigdy nie ujrzę tych fikołków o których opowiadacie! Ale za to jak się śmiałam to tak słodko podskakiwała. Miałam też pobieraną krew do testu podwójnego- wyniki za 2 tygodnie. Tylko w ramach potwierdzenia że wszystko jest ok tak jak widać w usg. Mąż widział dzidzi po raz pierwszy na żywo i jest zachwycony! Od razu powiadomił wszystkich naszych bliższych znajomych [emoji12]
Ps. Na fali Waszych analiz - jestem niemalże pewna że to dziewoja! Choć lekarz nie chciał nic ujawnić.
Dobranoc!
om 12 tyg 1 dni
Kurde ale fajna dzidzia tyle z was już miało te prenatalne a ja dopiero w środę pociesza mnie fakt że w poniedziałek idę do zwykłego gina i tez pewnie bąbelka podejrzymyPóźnym wieczorem ale cześć dziewczyny!
Dobranoc!
om 12 tyg 1 dni
anetka303
Do Eliszewskiego. Dobry, empatyczny lekarz.Z Artemidy mam same złe wspomnienia.... Do kogo chodzisz?
[emoji127] 28.10.2017
sylwuska1987
Hej dziewczyny.
U nas dzis w końcu słoneczko, więc mam nadzieje ze zalicze spacerek po parku.
Gratuluję udanych wizyt, dzieciaczki są piekne.
Ja 31 mam prenatalne bardzo się boję że będzie coś nie tak. To moja pierwsza ciąża...
My z.mężem WcZoraj rozgladalismy sie za nowymi meblami do salonu i myslimy nad nową aranżacja naszej sypialni juz pod kątem dzidziusiA.
Co do kremów to zawsze uzywam tych dla dzieci bo mam wrażliwa cerę także nic nie zmieniłam.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dzis w końcu słoneczko, więc mam nadzieje ze zalicze spacerek po parku.
Gratuluję udanych wizyt, dzieciaczki są piekne.
Ja 31 mam prenatalne bardzo się boję że będzie coś nie tak. To moja pierwsza ciąża...
My z.mężem WcZoraj rozgladalismy sie za nowymi meblami do salonu i myslimy nad nową aranżacja naszej sypialni juz pod kątem dzidziusiA.
Co do kremów to zawsze uzywam tych dla dzieci bo mam wrażliwa cerę także nic nie zmieniłam.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć :-)
VanjaLind cudowny bobasek ;-)
Juz nie mogę się doczekać tych prenatalnych ;-)
Kurde, znów od rana mam mdłości i zawroty głowy... a już cieszyłam się, że mam to za sobą...
Planuje dziś trochę posprzątać, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie, bo już wczoraj miałam to zrobić, a tak mnie zmeczylo gotowanie obiadu i robienie zimnych nóżek, ze nic nie posprzątałam , tylko 2 pralki prania wstawiłam...
Powiem Wam, że ze po takim czasie leżenia strasznie szybko się męczę... wszystko mnie męczy, ciągle jestem zasapana. Jak nie ja... zawsze taka energiczna i pełna życia...
Muszę od nowa budować swoją kondycję ;-)
Co dziś robicie na obiad? :-)
VanjaLind cudowny bobasek ;-)
Juz nie mogę się doczekać tych prenatalnych ;-)
Kurde, znów od rana mam mdłości i zawroty głowy... a już cieszyłam się, że mam to za sobą...
Planuje dziś trochę posprzątać, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie, bo już wczoraj miałam to zrobić, a tak mnie zmeczylo gotowanie obiadu i robienie zimnych nóżek, ze nic nie posprzątałam , tylko 2 pralki prania wstawiłam...
Powiem Wam, że ze po takim czasie leżenia strasznie szybko się męczę... wszystko mnie męczy, ciągle jestem zasapana. Jak nie ja... zawsze taka energiczna i pełna życia...
Muszę od nowa budować swoją kondycję ;-)
Co dziś robicie na obiad? :-)
reklama
Kornelcia05
Moderatorka
Hej dziewczyny[emoji4]
Kasiu trzymaj się będzie dobrze to pewnie jakieś naczynko [emoji110][emoji110]
Gratuluję udanych wizyt, super dzieciaczki rosną[emoji4]
Ja przez weekend będę trochę mniej obecna bo wyjechaliśmy do rodziców ale będę Was podczytywac [emoji6]
Prenatalne mam w czwartek tez już nie mogę się doczekać, mam nadzieję ze dzidziuś dobrze się rozwija i już będę mogła powiedzieć synowi i dalszej rodzinie i znajomym, bo szczerze mówiąc to ciężko mi już brzuch ukrywać[emoji1] aż moja mama się dziwi ze nikt się nie domyslil.
Miłego weekendu[emoji272][emoji258][emoji254]
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Kasiu trzymaj się będzie dobrze to pewnie jakieś naczynko [emoji110][emoji110]
Gratuluję udanych wizyt, super dzieciaczki rosną[emoji4]
Ja przez weekend będę trochę mniej obecna bo wyjechaliśmy do rodziców ale będę Was podczytywac [emoji6]
Prenatalne mam w czwartek tez już nie mogę się doczekać, mam nadzieję ze dzidziuś dobrze się rozwija i już będę mogła powiedzieć synowi i dalszej rodzinie i znajomym, bo szczerze mówiąc to ciężko mi już brzuch ukrywać[emoji1] aż moja mama się dziwi ze nikt się nie domyslil.
Miłego weekendu[emoji272][emoji258][emoji254]
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.