reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam nowe mamy!
Cieciorka, trzymam kciuki. Ja swoje prenatalne mam dopiero 12 kwietnia. Przeraża mnie to...
Hajmal ta lekarka to jakaś kretynka. Ale zazwyczaj o kobietach ginekologach słyszę same okropności. Ciekawe czy to reguła, czy przypadek?

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

reklama
Dzień dobry mamusie [emoji4]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji109] [emoji109] [emoji109]
Nudnego dnia bez atrakcji życzę nam wszystkim.

f2w33e3k8non2nb3.png

Ja po USG dzisiaj, wieści nie mam najlepszych, czekam teraz tydzień na PaPPa więc pewnie nie będę do Was dziewczyny zaglądać do tego czasu, żeby się jeszcze bardziej nie nakręcać.
Trzymam kciuki za fasole i za Was i dam znać jak już będzie pewność co się dzieje.
:*
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

Dzień dobry Kochane [emoji4] U mnie dziś dość spokojna noc ,ale za to od rana nerwy do gina mam dopiero jutro ale im bliżej, tym gorzej się martwię. Dziwnie mnie dziś pobolewa podbrzusze ,miała któraś tak? Czy to z nerwów? Czy może dzieje się coś złego?[emoji20]

Trzymam kciuki za udane wizyty i życzę miłego i nieprzyjemnego dnia [emoji274]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Kochane [emoji4] U mnie dziś dość spokojna noc ,ale za to od rana nerwy do gina mam dopiero jutro ale im bliżej, tym gorzej się martwię. Dziwnie mnie dziś pobolewa podbrzusze ,miała któraś tak? Czy to z nerwów? Czy może dzieje się coś złego?[emoji20]

Też mam bóle, ale tłumaczę sobie, że pewnie tak ma być. Mi czas od wizyty do wizyty strasznie się dłuży...wizyta za prawie 2h a ja już gotowa do wyjścia :p

Też mam bóle, ale tłumaczę sobie, że pewnie tak ma być. Mi czas od wizyty do wizyty strasznie się dłuży...wizyta za prawie 2h a ja już gotowa do wyjścia :p
Mam zupełnie tak samo. Wariuje już z tego wszystkiego. Im bliżej tym dłużej się czas dłuży. Mam nadzieję ze po wizytach będziemy spokojniejsze [emoji6]

reklama

Jak bylam na pierwszej wizycie ginka pytala czy boli mnie brzuch a bolal mnie jak bym okres miala dostać i przepisala mi Luteine.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry