reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie przyszle mamy :) jestem tutaj nowa i mam nadzieje ze dowiem sie co nieco jak przechodzicie poczatki ciazy? Termin porodu mam na 20.10.2017.
Witaj [emoji4] Mam taki sam termin póki co jak się nic nie zmieni. Jak narazie źle przechodzę nadal mam mdłości i wymioty,siusiam co pół godziny i jeszcze te zaparcia. Do tego źle sny w nocy a w dzień mogła bym spać cały czas i wszędzie. Jednym słowem różowo nie jest ale jestem dobrej mysli że nie długo to się skończy[emoji4] A jak u Ciebie?

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po USG dzisiaj, wieści nie mam najlepszych, czekam teraz tydzień na PaPPa więc pewnie nie będę do Was dziewczyny zaglądać do tego czasu, żeby się jeszcze bardziej nie nakręcać.
Trzymam kciuki za fasole i za Was i dam znać jak już będzie pewność co się dzieje.
:*
Trzymamy kciuki za to aby było wszystko dobrze ! I nie denerwuj się .

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim i witam nowe przyszłe mamy:)

U mnie noc pod znakiem wiercenia się, z rana ból jajnika i części gdzie jest dzidzia. Dziś wizyta, mam nadzieję, że będzie ok i że się uspokoję.

@Cieciorka co się dzieje? Trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę :)
Witam nowe mamy :)
Wczoraj pisałyście o dziwnych snach, to pociesze was, że też takie mam :(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Witaj Violcia.
Powoli szykuję się na wizytę. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok.

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Ostatnia edycja:
Nadgonil dzidziolek? Super moj o tydzień juz , jeszcze tydzień został do nadrobienia [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]
Po tygodniu nadrobił 3 dni, Teraz dopiero we wtorek sprawdzę [emoji16] Ale ważne że nadrabia [emoji6][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja po USG dzisiaj, wieści nie mam najlepszych, czekam teraz tydzień na PaPPa więc pewnie nie będę do Was dziewczyny zaglądać do tego czasu, żeby się jeszcze bardziej nie nakręcać.
Trzymam kciuki za fasole i za Was i dam znać jak już będzie pewność co się dzieje.
:*
Trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Dzien dobry! Witam nowe mamusie :)

Widze ze duzo wizyt mamy teraz...gratuluje tych udaych i mocno jestem z myslami za te kolejne!
Test papa tez bede robic na pewno, ale to dopiero za kilka tygodni. Oby u Was wszysyko bylo ok.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry dziewczynki...
Widze ze nowe mamusji dolaczyly...witam serdecznie..
Trzymam kciuki za wizyty...i milego dzionka dziewczyny...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry