reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj [emoji4] Mam taki sam termin póki co jak się nic nie zmieni. Jak narazie źle przechodzę nadal mam mdłości i wymioty,siusiam co pół godziny i jeszcze te zaparcia. Do tego źle sny w nocy a w dzień mogła bym spać cały czas i wszędzie. Jednym słowem różowo nie jest ale jestem dobrej mysli że nie długo to się skończy[emoji4] A jak u Ciebie?

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzieki Bogu nie mam mdlosci i wymiotow ale mam cos takiego jak odrzucenie od jedzenia jedyne co jem to owoce ale inne posilki musze w siebie wciskac. A co do susiania to na co chwila chodze choc nie mam pelnego pecherza.

reklama
Jak bylam na pierwszej wizycie ginka pytala czy boli mnie brzuch a bolal mnie jak bym okres miala dostać i przepisala mi Luteine.
A co to jest ta Luteina? Czy mam się martwić? Nie mam plamień ani nic się więcej nie dzieje ale mino to się bardzo martwię. Nie chciała bym usłyszeć czegoś złego [emoji20]

A co to jest ta Luteina? Czy mam się martwić? Nie mam plamień ani nic się więcej nie dzieje ale mino to się bardzo martwię. Nie chciała bym usłyszeć czegoś złego [emoji20]

Luteina to progesteron, bierze się ją w niedoborach progesteronu, albo właśnie też łagodzi bóle brzucha w ciąży

Link do: Luteina (progesteron): hormon ważny w ciąży. Jaką funkcję pełni luteina?
Tez nie mialam plamien tylko pobolewal mnie brzuch teraz juz mnie nie boli a dodatkowo zarzywam Folik i powinnam Magne B6 Chela Mama ale mam zwyjle Magne B6 bo w aptece nie mieli Chela Mama :(

Mnie dzis tez coś brzuch pobolewa mimo że praktycznie leżę caly czas.
Od niepamietnego czasu mam dzis wilczy apetyt. Cały czas chodze glodna

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dopadły mnie jakieś hormonalne burze nastrojów. Jednym słowem mam dołka. Wpadam tu was czytam ale jakoś brak mi weny .
Usiadłam tak i myślę sobie i autentycznie ogarnął mnie strach bo moja pierwsza ciąża była od 23tyg na podtrzymaniu z powodów skurczy i skracajacej szyjki. Urodziłam i tak po terminie ale ile razy byłam w szpitalu to wiem tylko ja.
Boję się powtórki z rozrywki :( jak ja zostawię mojego 3latka. On się zapłacze za mną.
I tak właśnie mam dołka......

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry