Beczulinda
Fanka BB :)
Ja biorę folik mama 1 i duphaston.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nakręcaj się. Będzie dobrze wszystko tym razem na pewno. Ja się boję jak sobie poradzę jako mama i jak damy radę finansowo jak teraz ledwie starcza do końca miesiąca. Ale jakoś to będzie, inni mają gorzejDziewczyny dopadły mnie jakieś hormonalne burze nastrojów. Jednym słowem mam dołka. Wpadam tu was czytam ale jakoś brak mi weny .
Usiadłam tak i myślę sobie i autentycznie ogarnął mnie strach bo moja pierwsza ciąża była od 23tyg na podtrzymaniu z powodów skurczy i skracajacej szyjki. Urodziłam i tak po terminie ale ile razy byłam w szpitalu to wiem tylko ja.
Boję się powtórki z rozrywki jak ja zostawię mojego 3latka. On się zapłacze za mną.
I tak właśnie mam dołka......
Nie nakręcaj się. Będzie dobrze wszystko tym razem na pewno. Ja się boję jak sobie poradzę jako mama i jak damy radę finansowo jak teraz ledwie starcza do końca miesiąca. Ale jakoś to będzie, inni mają gorzej
Ja dostalam skorczy w 24 tyg ciazy a 26 juz urodzilam... Nie udalo sie niestety powstrzymac porodu i nie poznalam do końca przyczyny... Ale na szczescie z córeczką wszystko w porządku teraz ma 3 latka i żadnych oznak wczesniactwa... Mie ma teraz co panikowac... Po tamtych przeżyciach lekarze beda patrzec inaczej na kolejne ciaze... Mowil Ci cos lekarz moze o zalozeniu szwu?Dziewczyny dopadły mnie jakieś hormonalne burze nastrojów. Jednym słowem mam dołka. Wpadam tu was czytam ale jakoś brak mi weny .
Usiadłam tak i myślę sobie i autentycznie ogarnął mnie strach bo moja pierwsza ciąża była od 23tyg na podtrzymaniu z powodów skurczy i skracajacej szyjki. Urodziłam i tak po terminie ale ile razy byłam w szpitalu to wiem tylko ja.
Boję się powtórki z rozrywki jak ja zostawię mojego 3latka. On się zapłacze za mną.
Moi teście mieszkali z dwójka dzieci w jednym pokoju, w drugim pokoju mieszkali rodzice teściowej, a w trzecim pokoju mieszkali brat teściowej z żoną i synem. I dali radę. Ja znam laska która mieszka z mamą, chłopakiem i dzieckiem na jednym wynajmowanym pokoju. My mamy ten plus że mieszkamy sami. Mamy swoje mieszkanie w kredycie. Oczywiście przydałby się remont całego domu ale też nic się nie sypie.. jakoś to będzie...Ja tez sie bardzo obawiam o finanse... Juz teraz jest ciężko a co dopiero z maluszkiem... Pocieszam się tym, że moi rodzice w moim wieku mieszkali ze swoimi rodzicami i dwojka malych dzieci, siotra mamy, jej mezem i dwoma malymi corkami w 50m2 domku finskim. Ze strony meza to samo, z czworka malych dzieci i tesciami w dwoch pokojach. Takie teraz jest duze parcie, musi byc remont, musi byc ladnie, dziecko musi miec najlepsze ciuchy i zabawki a my nowe auta itp.
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie myśl tak ! Nie możesz tak się nakręcić. Każda z nas ma takie dni kiedy ma doła z różnych powodów. Ja także z dnia na dzień mam coraz różniejsze myśli. Musi być dobrze! Jesteśmy z Tobą [emoji6] Głowa do góry [emoji4]Dziewczyny dopadły mnie jakieś hormonalne burze nastrojów. Jednym słowem mam dołka. Wpadam tu was czytam ale jakoś brak mi weny .
Ja dostalam skorczy w 24 tyg ciazy a 26 juz urodzilam... Nie udalo sie niestety powstrzymac porodu i nie poznalam do końca przyczyny... Ale na szczescie z córeczką wszystko w porządku teraz ma 3 latka i żadnych oznak wczesniactwa... Mie ma teraz co panikowac... Po tamtych przeżyciach lekarze beda patrzec inaczej na kolejne ciaze... Mowil Ci cos lekarz moze o zalozeniu szwu?
Dzięki dziewczyny. Kochane jesteście. Muszę wlaczyć pozytywne myślenie hehe