reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Trochę wam zazdroszczę że większość rzeczy już macie po starszych dzieciach. Ja niestety muszę kompletować wszystko od najdrobniejszych rzeczy bo oprócz różowych ubranek (3wory) [emoji23] od siostry to nie mam nic. I aż się boję ile to będzie kosztować [emoji1] Ale cóż czego się nie robi dla wymarzonego dziecka [emoji4]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma tego złego- chętnie bym wpadła w zakupowe szaleństwo jak w pierwszej ciąży, a teraz czuję że mam się hamować [emoji6]
Marciaaa - radość i szaleństwo przed Tobą- daj się porwać[emoji2]

reklama
Ona mi usg nie zrobila, kasy jej nie mialam za co dac, jak mi tak powiedziala to jej odpowiedzialam - dziękuje, do widzenia.

Spark do piatku nie daleko na szczęście. Będzie dobrze, juz nie dlugo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hajmal wspolczuje wizyty [emoji19] ja planują dodatkową za 2 tyg bo nie wytrzymam aż 4 do kolejnego usg

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

@KaSia86 ja też mam urosept, 6 tabletek dziennie :)

@hajmal jak pisałam, poszłam dziś :)

Uhh z dzidzia super, słyszałam serduszko! Ma prawie 4cm... ! Ruszał się słodko! :D
Okazało się, że mam anemie znów no i dużo za gęsty mocz i grozi odwodnienie, więc mam duuuuzo więcej pić :)
Ale jestem szczęśliwa, i do tego zero objawów, ekstra! :D

Ja po USG dzisiaj, wieści nie mam najlepszych, czekam teraz tydzień na PaPPa więc pewnie nie będę do Was dziewczyny zaglądać do tego czasu, żeby się jeszcze bardziej nie nakręcać.
Trzymam kciuki za fasole i za Was i dam znać jak już będzie pewność co się dzieje.
:*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry