reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny! Ja tez mam takue bulgotanie czasem. Zawsze w tym samym miejscu wiec sobie mysle że to bobo :-) bede Was podglądać. Pisać mi niewygodnie 1 ręką, a tej z kropliwka nie moge zginac ;-)
Trzymajcie się!
Duzo zdrowka i życze i szybkiego powrotu do domu. :yes:

Ewkap666 a to jakiś kamyczek Ci tam zatkal? Wiesz jaki byl powod?
Englentine może cukier Ci zaczyna swirowac? Tesciu przy cukrzycy ma takie wlasnie nocne objawy.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewkap666 a to jakiś kamyczek Ci tam zatkal? Wiesz jaki byl powod?
Englentine może cukier Ci zaczyna swirowac? Tesciu przy cukrzycy ma takie wlasnie nocne objawy.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tata też właśnie jest cukrzykiem. U mnie jak na razie cukier był w porządku. Zobaczymy w czwartek co wyszło na najnowszych wynikach.

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Cześć dziewczyny :) jak poranek? Ja mam mega lenia i zgagę :/ jak nie urok to.... jeszcze do pracy na 11 h [emoji35]

Ewka to wracaj szybko do zdrowia!!

Myślicie dziewczyny ze to bulgotanie to dziecko? Nie za wcześnie?

Dzień dobry :)
Myślę że to bulgotanie wynika z tego że dzidziuś się rozpycha i jelita idą do góry dlatego bardziej będziemy teraz podatne na zaparcia.
Noc minęła mi w sumie ok, przebudziłam się około 3 na siusiu i przez chwilę zasnąć nie mogłam. Potem obudził mnie odruch wymioty. Tylko jeden i szybko zasnelam.
Podejrzewam że wczorajszy ból brzucha wyniknął z reakcji na ruch. Od 3 tygodni siedzę w domu i jedyne co, to do sklepu po bułki idę. A wczoraj namówiłam męża, teściowa i szwagra i poszliśmy na spacer do lasu. W telefonie mi pokazało że niecałe 8 km zrobiliśmy :)
Dziś o 10 wyniki badań przyjadą do przychodni, ale przejdę się tam chyba jutro. Sama nie wiem jeszcze.
Spokojnego dnia wszystkim życzę!

f2w33e3kzxsustym.png

Ojej Ewa wspolczuje! Zdrowiej szybko :( Mialas jakies problemy z nerkami czy to tak nagle nie wiadomo skad? Zdrowka!

Ja tez sie witam :) Tesciowej nalot przetrwalam nawet milo, ale M jednak jeszcze jej nie powiedzial. Pewnie tj ja czeka na jutrzejsza wizyte u gin.
Co do spodni to ja tez dresy pokochalam jeszcze mocniej ;)
Zaczelam dzis 8 tydzien i mdlosci nadal mnie wykanczaja :/
Bulgotanie w brzuchu tez mam od jakiegos czasu i to na pewno nie maluszek ;) Wspomniane "motylki" chyba dopiero ok 16tyg, chyba ze ktos mega szczuply to wczesniej, ale to nie bulgotanie tylko zupelnie inne uczucie- laskotanie?..niektorzy mowia ze jak wzdecia :D

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie to bulgotanie i bańki zdarzają sie,a zwłaszcza kiedy leze.
Tez macie problemy z zaparciami?u mnie strasznie.Jem śliwki suszone,i ogolnie owoce ale niewiele to daje. Smazonego tez mało co.
Dziś wieczorem mam drugą wizytę no i usg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry