reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny! Ja tez mam takue bulgotanie czasem. Zawsze w tym samym miejscu wiec sobie mysle że to bobo :-) bede Was podglądać. Pisać mi niewygodnie 1 ręką, a tej z kropliwka nie moge zginac ;-)
Trzymajcie się!
Duzo zdrowka i życze i szybkiego powrotu do domu. :yes:

Ewkap666 a to jakiś kamyczek Ci tam zatkal? Wiesz jaki byl powod?
Englentine może cukier Ci zaczyna swirowac? Tesciu przy cukrzycy ma takie wlasnie nocne objawy.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewkap666 a to jakiś kamyczek Ci tam zatkal? Wiesz jaki byl powod?
Englentine może cukier Ci zaczyna swirowac? Tesciu przy cukrzycy ma takie wlasnie nocne objawy.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tata też właśnie jest cukrzykiem. U mnie jak na razie cukier był w porządku. Zobaczymy w czwartek co wyszło na najnowszych wynikach.

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Cześć dziewczyny :) jak poranek? Ja mam mega lenia i zgagę :/ jak nie urok to.... jeszcze do pracy na 11 h [emoji35]

Ewka to wracaj szybko do zdrowia!!

Myślicie dziewczyny ze to bulgotanie to dziecko? Nie za wcześnie?

Dzień dobry :)
Myślę że to bulgotanie wynika z tego że dzidziuś się rozpycha i jelita idą do góry dlatego bardziej będziemy teraz podatne na zaparcia.
Noc minęła mi w sumie ok, przebudziłam się około 3 na siusiu i przez chwilę zasnąć nie mogłam. Potem obudził mnie odruch wymioty. Tylko jeden i szybko zasnelam.
Podejrzewam że wczorajszy ból brzucha wyniknął z reakcji na ruch. Od 3 tygodni siedzę w domu i jedyne co, to do sklepu po bułki idę. A wczoraj namówiłam męża, teściowa i szwagra i poszliśmy na spacer do lasu. W telefonie mi pokazało że niecałe 8 km zrobiliśmy :)
Dziś o 10 wyniki badań przyjadą do przychodni, ale przejdę się tam chyba jutro. Sama nie wiem jeszcze.
Spokojnego dnia wszystkim życzę!

f2w33e3kzxsustym.png

Ojej Ewa wspolczuje! Zdrowiej szybko :( Mialas jakies problemy z nerkami czy to tak nagle nie wiadomo skad? Zdrowka!

Ja tez sie witam :) Tesciowej nalot przetrwalam nawet milo, ale M jednak jeszcze jej nie powiedzial. Pewnie tj ja czeka na jutrzejsza wizyte u gin.
Co do spodni to ja tez dresy pokochalam jeszcze mocniej ;)
Zaczelam dzis 8 tydzien i mdlosci nadal mnie wykanczaja :/
Bulgotanie w brzuchu tez mam od jakiegos czasu i to na pewno nie maluszek ;) Wspomniane "motylki" chyba dopiero ok 16tyg, chyba ze ktos mega szczuply to wczesniej, ale to nie bulgotanie tylko zupelnie inne uczucie- laskotanie?..niektorzy mowia ze jak wzdecia :D

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie to bulgotanie i bańki zdarzają sie,a zwłaszcza kiedy leze.
Tez macie problemy z zaparciami?u mnie strasznie.Jem śliwki suszone,i ogolnie owoce ale niewiele to daje. Smazonego tez mało co.
Dziś wieczorem mam drugą wizytę no i usg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry