reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny! Ja tez mam takue bulgotanie czasem. Zawsze w tym samym miejscu wiec sobie mysle że to bobo :-) bede Was podglądać. Pisać mi niewygodnie 1 ręką, a tej z kropliwka nie moge zginac ;-)
Trzymajcie się!

Ewa życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

reklama
Hej dziewczyny!

Widzę, że w weekend poruszałyście temat seksu. My z moim mężem od grudnia celibat... niestety. Najpierw @, później pełno leków do in vitro to nie mogliśmy, teraz boimy się, abym znowu nie poroniła. Myślę, że dopiero jak skończę 1 trymestr to może spróbujemy, jak lekarz pozwoli.

Bulgotanie....chciałabym,, aby to był dzidziuś... ale to niestety jelita. Ciągle coś mi bulgota :)
Ja na razie mieszczę się we wszystkie ciuchy. Na początku ciąży schudłam 2kg, więc dopiero wracam do mojej wagi wyjściowej. ;)

Cześć dziewczyny! Patrzę i patrzę i zastanawiam się czy przedstawić się tu czy na wątku "poznajmy się" zatem- witam Was i ja- mama z marca 2016 (tzn. 29.02) oraz przyszła mama październikowa. Troszkę Was nadrobię w wolnej chwili by lepiej Was poznać i spróbuje się wbić w Wasz rytm.
Gratuluje Wam wszystkim. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny[emoji4]
Witaj bursztynek [emoji5]

Mnie też dopadly zaparcia Pewnie przez te bułki ale na inne pieczywo nie mam ochoty. [emoji12]
Te bulgotanie to jeszcze nie dzidzia tylko tak jak beczulinda napisała nasze jelita sie przesuwają wyżej bo macica coraz wieksza.
Ja w pierwszej ciazy ruchy zaczęłam czuć w 18 tc a w drugiej w 15 tc. więc jeszcze trochę, cierpliwości [emoji6]
Miłego dnia

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ostatnia edycja:
Witam Was [emoji3]w końcu dzisiaj zobaczyłam bijące serduszko mojej fasolki [emoji3] jestem mega szczęśliwa [emoji3]
Trzymaj się Ewa, obyś szybko wróciła do domku.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

Cześć Kobietki!

Zdrówka i szybkiego powrotu do domu Ewka!!!

Jakoś tak poczułam się zainspirowana Waszą wymianą zdań o zbliżeniach i się wczoraj odważyliśmy- po kilkudniowym polowaniu na siebie. Wszystko jak na razie w porządku.

Mnie jeszcze nie przeszkadzają jeansy i chodzę w tych samych, ale pamiętam co było za pierwszym razem. Miałam jeanso-wstręt i byłam chora jak miałam założyć coś oficjalnego [emoji12] do końca ciąży już tylko legginsy!

Ja również odczuwam bulgotanie i takie pyknięcia jakby bańki pękały! Czekam niecierpliwie na okolice 16 tygodnia [emoji2] córeczkę czułam w 18 tygodniu.

Miłego dnia i udanych wizyt!

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie to bulgotanie i bańki zdarzają sie,a zwłaszcza kiedy leze.
Tez macie problemy z zaparciami?u mnie strasznie.Jem śliwki suszone,i ogolnie owoce ale niewiele to daje. Smazonego tez mało co.
Dziś wieczorem mam drugą wizytę no i usg.
Ja mam straszne problemy z zaparciami... dzisiaj pierwszy raz usiadłam "na toalecie " od 4 dni... masakra, a jaki ból:(

f2w33e3kzxsustym.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry