Byłam u lekarza i podobno zapalenie pęcherza dostałam antybiotyk amoxicillin 500 , ktoś brał ? Czy to zapalenie bardzo groźne ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z moim mam to samo... Niczym si nie interesuje, nie pyta jak się czuję, nawet nie obejrzał dzisiejszego o Zdjęcia z USG. Co wieczór się z nim kłócę, żeby zmienił podejście, żeby poczytał o tych wszystkich zmianach jakie zachodzą w moim ciele, żeby spróbował zrozumieć moje zmiany nastrojów i to wszystko co się dzieje, a on nic... Nigdy bym nie pomyślała, że taki się zrobi... Jak nie on...Mam dziewczyny jakiegoś doła, chce mi się płakać z byle jakiego powodu. Mąż mi działa na nerwy, zero wsparcia i zrozumienia z jego strony. Siedzi sobie na dole i pije kawkę ze swoimi rodzicami, nawet nie przyjdzie i nie zapyta czy mi lepiej albo coś.Jestem już dzisiaj załamana. Może wymyślam.
ja nie powiem to nie pomogę , ale pij również dużo wody z cytryną też pomaga na układ moczowyByłam u lekarza i podobno zapalenie pęcherza dostałam antybiotyk amoxicillin 500 , ktoś brał ? Czy to zapalenie bardzo groźne ?
Przydałoby mu się! Dziś zamierzam z nim poważnie porozmawiać ;-)Szkoda dziewczyny ze Wasi faceci tak reagują... najchętniej takich wyslalabym na jakaś symulacje bycia w ciąży i porodu to może by zmienili podejście.
Byłam u lekarza i podobno zapalenie pęcherza dostałam antybiotyk amoxicillin 500 , ktoś brał ? Czy to zapalenie bardzo groźne ?
Ja robię w laboratorium szpitalnym ze skierowaniem ale dziwi mnie tak długo czas oczekiwania... położna kazała się przygotować nawet na 10 dni!
Kinga - 4.04.2015
u mnie wyniki są zawsze na drugi dzieńJak pierwszy raz robiłam te badania w przychodni, ale prywatnie, to na wyniki HIV czekałam 2 tygodnie. Więcej już tam nie poszłam Teraz wolę pojechać do innego miasta, bo wyniki są bardzo szybko i dostępne przez neta.
Witam nową mamusię