hajmal
Fanka BB :)
Przepis na pasztet wrzućcie na drugi wątek będzie mozna do niego łatwo wrócić
@alpine współczuje - unikam teraz gości jak ognia
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt ,
Ja sie przyznałam dzis koleżance, było mi o tyle łatwo, że ona sie przyznała wcześniej że poroniła 3 razy pomiędzy ciążami, a ma teraz śliczną mała 2 letnia dziewczynkę
powiedz mu co czujesz albo daj coś do poczytania , znam to z autopsji pierwsza i drugą ciaże sie nie interesował, teraz jest już lepiej ale i tak nie jest super jak bym chciała, ale lepiej stara sie szkoda tylko ze miedzy czasie mamy 2 aniołki. Faceci tacy są, nic ich nie zmieni , na zasadzie najedzony głodnego nie zrozumie .Mam dziewczyny jakiegoś doła, chce mi się płakać z byle jakiego powodu. Mąż mi działa na nerwy, zero wsparcia i zrozumienia z jego strony. Siedzi sobie na dole i pije kawkę ze swoimi rodzicami, nawet nie przyjdzie i nie zapyta czy mi lepiej albo coś.Jestem już dzisiaj załamana. Może wymyślam.
@alpine współczuje - unikam teraz gości jak ognia
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt ,
mam też to ostanio, odpoczywaj duzo, leż nie dzwigaj będzie dobrzeHej kochane, ja po niespodziewanej wizycie. Plamienie, szpital, hormony i jedziemy dalej. Fasolka w komplecie, serducho jak dzwon a dla mnie odpoczynek. Ale stresa miałam jak stąd do Dubaju. Najchętniej bym obiła Fasolkę w poduchy by mieć pewność, że jest ok
Trzymajcie się ciepło i bądźmy dobrej myśli, w końcu jakoś te dzieci się rodzą!
Ja sie przyznałam dzis koleżance, było mi o tyle łatwo, że ona sie przyznała wcześniej że poroniła 3 razy pomiędzy ciążami, a ma teraz śliczną mała 2 letnia dziewczynkę