reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cieciorka przeważnie z karta czekają do serduszka.
Ja tez mialam robione badanie krwi i wpisane mam do karty ciąży + przypięty wynik i położna kazała mieć ja zawsze przy sobie.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t5d [emoji235]

reklama
Karotka u nas też do tej pory był spokój ale ostatnio zauważyłam ze w Warszawie jest coraz wiecej uchodźców ale tez w autobusie czy tramwaju słychać rozmowy po ukrainsku co widać też po zatrudnieniu.

Spark ja taka bezobjawowa miałam pierwszą ciąże z synem, może będziesz miała chłopca?

4c3trjjgqzgmtgte.png

3i49df9hqpdnmahp.png

zrz6ha00xexzdiaa.png
Nie wiem, przytulalismy się dokładnie w owu, więc kto wie... Mój by chyba umarł ze szczęścia :p

Aha,czyli tej plastikowej krew karty nie macie?
Nie .
To chyba robisz na swoj koszt prywatnie.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
9t5d [emoji235]

Mi coś gin mowil ze moge miec taka plastikowa i nosić w portfelu i to juz jest na cale życie, jest dla szpitala wiarygodnym dokumentem potwierdzającym gr krwi

Ja też się czuje 100% lepiej jak z małą , jakby na siurka - cieszylabym sie bardzo bo zawsze marzyła mi się parka .
Z wróżby z obrączki też wyszedł siurek , obejrzymy co czas pokaże , ważne by zdrowe było [emoji4]

9t5d [emoji235]

Ja mam kartę z grupą krwi plastikową. Nic mnie nie kosztowała i to fakt jest na całe życie, noszę ją zawsze w portfelu. No ale ja ją wyrabiałam o wiele wcześniej zanim zaszłam w ciążę. Kiedyś honorowo oddawałam krew dość regularnie, dlatego zrobienie takiej karty w tamtym przypadku jest bezpłatne.

Ja używam oliwki hipp, i babydream naprzemian, obie polecily mi koleżanki, mają po ciążących zero rozstępów a od jednej mama cała w paseczkach po ciąży...
Ja już na udach kilka które w okresie dojrzewania się pojawiły, wolałabym więcej nie mieć :p

Ja chciałabym naturalny, ale zoobaczymy jak będzie :)

Byłam dzisiaj w maku, aaaaa, jestem przeszczeslliwa :p

Ja mam kartę z grupą krwi plastikową. Nic mnie nie kosztowała i to fakt jest na całe życie, noszę ją zawsze w portfelu. No ale ja ją wyrabiałam o wiele wcześniej zanim zaszłam w ciążę. Kiedyś honorowo oddawałam krew dość regularnie, dlatego zrobienie takiej karty w tamtym przypadku jest bezpłatne.
Ja tez oddawalam krew i bylam u nich po ta karte, ale jak powiedzialam, ze jestem w ciąży to powiedziala ze juz nie robia dla kobiet w ciazy bo musza być badania na przeciwciała.. nie do konca roZumialam o co jej chodzi

reklama
Mam ochotę na pizzę, dzisiaj już jest zdecydowanie za późno ale jutro może do Pizza Hut wpadnę na coś dobrego ;) Zrealizuje przy okazji punkty na coś pysznego :Dc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry