reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cieciorka przeważnie z karta czekają do serduszka.
Ja tez mialam robione badanie krwi i wpisane mam do karty ciąży + przypięty wynik i położna kazała mieć ja zawsze przy sobie.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t5d [emoji235]

reklama
Karotka u nas też do tej pory był spokój ale ostatnio zauważyłam ze w Warszawie jest coraz wiecej uchodźców ale tez w autobusie czy tramwaju słychać rozmowy po ukrainsku co widać też po zatrudnieniu.

Spark ja taka bezobjawowa miałam pierwszą ciąże z synem, może będziesz miała chłopca?

4c3trjjgqzgmtgte.png

3i49df9hqpdnmahp.png

zrz6ha00xexzdiaa.png
Nie wiem, przytulalismy się dokładnie w owu, więc kto wie... Mój by chyba umarł ze szczęścia :p

Aha,czyli tej plastikowej krew karty nie macie?
Nie .
To chyba robisz na swoj koszt prywatnie.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
9t5d [emoji235]

Mi coś gin mowil ze moge miec taka plastikowa i nosić w portfelu i to juz jest na cale życie, jest dla szpitala wiarygodnym dokumentem potwierdzającym gr krwi

Ja też się czuje 100% lepiej jak z małą , jakby na siurka - cieszylabym sie bardzo bo zawsze marzyła mi się parka .
Z wróżby z obrączki też wyszedł siurek , obejrzymy co czas pokaże , ważne by zdrowe było [emoji4]

9t5d [emoji235]

Ja mam kartę z grupą krwi plastikową. Nic mnie nie kosztowała i to fakt jest na całe życie, noszę ją zawsze w portfelu. No ale ja ją wyrabiałam o wiele wcześniej zanim zaszłam w ciążę. Kiedyś honorowo oddawałam krew dość regularnie, dlatego zrobienie takiej karty w tamtym przypadku jest bezpłatne.

Ja używam oliwki hipp, i babydream naprzemian, obie polecily mi koleżanki, mają po ciążących zero rozstępów a od jednej mama cała w paseczkach po ciąży...
Ja już na udach kilka które w okresie dojrzewania się pojawiły, wolałabym więcej nie mieć :p

Ja chciałabym naturalny, ale zoobaczymy jak będzie :)

Byłam dzisiaj w maku, aaaaa, jestem przeszczeslliwa :p

Ja mam kartę z grupą krwi plastikową. Nic mnie nie kosztowała i to fakt jest na całe życie, noszę ją zawsze w portfelu. No ale ja ją wyrabiałam o wiele wcześniej zanim zaszłam w ciążę. Kiedyś honorowo oddawałam krew dość regularnie, dlatego zrobienie takiej karty w tamtym przypadku jest bezpłatne.
Ja tez oddawalam krew i bylam u nich po ta karte, ale jak powiedzialam, ze jestem w ciąży to powiedziala ze juz nie robia dla kobiet w ciazy bo musza być badania na przeciwciała.. nie do konca roZumialam o co jej chodzi

reklama
Mam ochotę na pizzę, dzisiaj już jest zdecydowanie za późno ale jutro może do Pizza Hut wpadnę na coś dobrego ;) Zrealizuje przy okazji punkty na coś pysznego :Dc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry