Dzis jade na prenatalne.. A w srode wyszlam ze szpitala.. Mam nadzieje ze badania wyjda okDziękuję Kochana [emoji8] Wierzę z całego serca że tym razem wszystko będzie już dobrze i spokojnie donosimy ciąże do końca [emoji173] Trzymam kciuki za Twego Dzidzolka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A na co bierzesz antybiotyk?Współczuję pęcherza [emoji53] Nie bagatelizuj tego, Ja od wtorku jestem na antybiotyku i dopiero dziś poczułam ulgę... W poniedziałek się okaże czy zwalczył całą bakterię [emoji53]
Kasia nie zbagatelizuje. Dzisiaj jadę do ginekologa, to mu o tym powiem.
Anscarlett No właśnie jedyne co zaczęłam jeść to jabłko utarte na papkę, banana na papkę i kleik dla dzieci
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anscarlett No właśnie jedyne co zaczęłam jeść to jabłko utarte na papkę, banana na papkę i kleik dla dzieci
Daj znać jak prenatalne! Oby następna wizyta w szpitalu dopiero na poródDzis jade na prenatalne.. A w srode wyszlam ze szpitala.. Mam nadzieje ze badania wyjda ok
AnScarlett
Fanka BB :)
To polecam te papki z Lidla albo z Kubusia gotowe musy w tubceKasia nie zbagatelizuje. Dzisiaj jadę do ginekologa, to mu o tym powiem.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Kornelcia05
Moderatorka
Hej,
Mój zestaw śniadaniowy to kanapki z żółtym serem lub jajkiem i woda z imbirem i cytryną, nic innego nie wchodzi[emoji4] na obiad będzie rybka bo dzisiaj post więc mi i tak pasuje bo mięsa na ta chwilę nie toleruje [emoji4]
Mój zestaw śniadaniowy to kanapki z żółtym serem lub jajkiem i woda z imbirem i cytryną, nic innego nie wchodzi[emoji4] na obiad będzie rybka bo dzisiaj post więc mi i tak pasuje bo mięsa na ta chwilę nie toleruje [emoji4]
To polecam te papki z Lidla albo z Kubusia gotowe musy w tubce
Dzięki. Wypróbuje. Zawsze to jakieś urozmaicenie
U mnie jeszcze płatki kukurydziane na mleku, lekkie i łatwo wchodzą- taka trochę zupaHej,
Kornelcia05
Moderatorka
O to może jutro spróbuję [emoji4]U mnie jeszcze płatki kukurydziane na mleku, lekkie i łatwo wchodzą- taka trochę zupa
reklama
U mnie noc koszmarna,co chwilę się obudziłam i w efekcie czuję się tragicznie. Zaraz idę wstawić rosół i uśpić młodego,może mi też się uda.
Tutaj przyznam,że się nie znam,ale jeśli ciąża ma być prowadzona w Niemczech,to nie wiem czy ubezpieczenie z Polski będzie brane pod uwagę. Mojej koleżance miał NFZ zwrócić za poród w De,dostała rachunek na 1900 euro,a oni jej zwrócili,ale tylko równowartość kosztu porodu w Polsce,czyli ok.300 euro,resztę musiała płacić sama. Ale jak pisałam,tutaj się nie znam,więc być może masz rację.
Jeszcze tydzień do mojej wizyty,a dodatkowo P. wyjeżdża na weekend ,złapał fuche i będę sama z dziećmi. Chyba będę sprzątać,bo ostatnio mam lenia ogromnego.
Czytałam jeszcze, że mogę być na swoim ubezpieczeniu z Polski, bo tu jestem na L4 z pracy w tym momencie do końca ciazy.
W jakim regionie jesteście?
Tutaj przyznam,że się nie znam,ale jeśli ciąża ma być prowadzona w Niemczech,to nie wiem czy ubezpieczenie z Polski będzie brane pod uwagę. Mojej koleżance miał NFZ zwrócić za poród w De,dostała rachunek na 1900 euro,a oni jej zwrócili,ale tylko równowartość kosztu porodu w Polsce,czyli ok.300 euro,resztę musiała płacić sama. Ale jak pisałam,tutaj się nie znam,więc być może masz rację.
Jeszcze tydzień do mojej wizyty,a dodatkowo P. wyjeżdża na weekend ,złapał fuche i będę sama z dziećmi. Chyba będę sprzątać,bo ostatnio mam lenia ogromnego.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.