reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie tak wczoraj wzięło na jajka z tuńczykiem i majonezem, zjadłam 2 połówki- męczyłam się cały wieczór tak mi było niedobrze [emoji33]

w57v3e3kfucyl84a.png
Kasiula wielkie gratulacje ze sie wam udalo:) ssuuuperr;) oby wszystko bylo dobrze u nas juz teraz;) powodzenia dla Ciebie i pozostalych pazdziernikowych mam:*

reklama
Spać nie umie wrr [emoji19]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
7t6d [emoji235]

Cześć moje drogie. Nie śpię, czekam na męża [emoji3]
I czytam sobie newsy w necie.
Znalazłam coś dla nas,tych co w Polsce:
Link do: Jesteś w ciąży? Do lekarza dostaniesz się bez kolejki
Ja o tym nie wiedziałam, wiec się dzielę dalej.
Pozdrawiam i miłej nocy [emoji1]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png
Chętnie poczytam... U mnie wszyscy śpią a ja sie kręce z boku na bok i zasnąć nie moge... Chociaż avatar zmieniłam [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
7t6d [emoji235]

Nie zazdroszczę, ja już odliczam minuty i nawet nie myślę o spaniu [emoji48] na razie [emoji6] potem będę kimać do południa [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dla zabicia czasu,jak nie mogę spać oglądam seriale całymi sezonami albo czytam grube książki [emoji16]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

Moja pora spania ostatnio to jest 19-20. Wczoraj zasnelam o 19 , obudziłam sie dwa razy do toalety i by cos przekasic. Rano pierwsze co polecialam do wc bo mnie jakoś tak dziwnie zmulilo

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiula wielkie gratulacje ze sie wam udalo:) ssuuuperr;) oby wszystko bylo dobrze u nas juz teraz;) powodzenia dla Ciebie i pozostalych pazdziernikowych mam:*
Dziękuję Kochana [emoji8] Wierzę z całego serca że tym razem wszystko będzie już dobrze i spokojnie donosimy ciąże do końca [emoji173] Trzymam kciuki za Twego Dzidzolka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Witam dziewczyny :) jak się czujecie? Ja spac w nocy nie mogłam przez te mdłości a rano obudziłam się z zapaleniem pęcherza. Jak nie urok to sraczka [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny :) jak się czujecie? Ja spac w nocy nie mogłam przez te mdłości a rano obudziłam się z zapaleniem pęcherza. Jak nie urok to sraczka [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję pęcherza [emoji53] Nie bagatelizuj tego, Ja od wtorku jestem na antybiotyku i dopiero dziś poczułam ulgę... W poniedziałek się okaże czy zwalczył całą bakterię [emoji53]

w57v3e3kfucyl84a.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry