reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc dziewczyny! Dlaczego dopiero teraz znalazlam to forum? :-) Dolaczam do Was :-) termin wg OM na 7.10 :)
Witamy [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

@ewkap666 witamy :)

Ja wyspana dzisiaj bo wolne. Zjadłam płatki z mlekiem, a wczoraj zamiast maca sałatkę cezar- byłam niepocieszona... :(
Oczywiście jak zwykle nic nie czuję ;)

Jestem tą "szczesciara" , ktora od początku może sobie poleniuchowac :-/ 2 poronienia za mną, teraz od kiedy tylko sie dowiedzialam jestem na tabletkaxh na podtrzymanie, kategoryczny zakaz chodzenia, tylko do lazienki... Krwiak na macicy i odklejajaca sie kosmowka... leze juz 4 tygodnie, gdybym znalazla Was wczesniej, to przynajmniej by mi sie tak nie nudzilo :-)

Ps. Mam duuuze zaleglosci, wybaczcie, nie bede czytac tych wczesniejszych ponad 4 tysiecy postow ;-)

Jestem tą "szczesciara" , ktora od początku może sobie poleniuchowac :-/ 2 poronienia za mną, teraz od kiedy tylko sie dowiedzialam jestem na tabletkaxh na podtrzymanie, kategoryczny zakaz chodzenia, tylko do lazienki... Krwiak na macicy i odklejajaca sie kosmowka... leze juz 4 tygodnie, gdybym znalazla Was wczesniej, to przynajmniej by mi sie tak nie nudzilo :-)

Ps. Mam duuuze zaleglosci, wybaczcie, nie bede czytac tych wczesniejszych ponad 4 tysiecy postow ;-)
Trzymam kciuki, na pewno się uda!

Witam nowe mamy[emoji4]
Ciekawe ile już nas jest? Dziewczyny piszcie do bum to Was wklei do tabelki z pierwszej strony.[emoji1]
Miłego dnia bez mdłości wszystkim...

reklama
Hej, wczoraj byłam w pracy po tygodniowej przerwie, a rano w przychodni na pobranie krwi do badań. Generalnie nie znoszę widoku krwi itp, pewnie to pobieranie wywarło na mnie wrażenie. Ale jak dotarłam do pracy, podobno byłam biała jak ściana i wszyscy się pytali, czy aby się dobrze czuję. Ostatnio bywało mi słabo jak wchodziłam do jakiegoś marketu, a pracuję w restauracji w markecie właśnie. No więc niestety i w pracy zaczęło mi się robić słabo i duszno. Oszczędzałam się, wszystko robiłam powoli i raczej ostrożnie, czasami się wymykałam do toalety posiedzieć chwilę oprócz przerwy, ale i tak byłam bardzo zmęczona. Bardzo dużo piłam wody. Po paru godzinach koleżanka mi powiedziała, że wyglądam okropnie i czy nic mi nie jest. Dożyłam do końca godzin pracy, w domu walnęłam się na łóżko i zasnęłam w ubraniu przy zapalonym świetle. Spałam bardzo długo, ale obudził mnie nad ranem ból podbrzusza, taki jak na @. Przekręciłam się, chwilę pomasowałam i szybko przeszło. Ostatnio miałam te bóle na początku lutego, wtedy świrowałam, czy coś się nie dzieje, tu się dowiedziałam, że to normalne no i w końcu przeszły. Mam nadzieję, że teraz to niezwiązane z moją pracą, w końcu wystąpiło po wielu godzinach snu, że to po prostu poczatek kolejnego miesiąca, może poboleć jak @, może się macica rozciąga dalej? Dziewczyny, powiedzcie coś, ze to nic takiego, bo nie chce się nakręcać. Jakby zaszkodziło maleństwu, że cokolwiek w pracy musiałam podnieść, to chyba ból poczułabym wtedy a nie teraz prawda? W pracy mnie nie bolało i sporo mi inni pomagali. Nie mam żadnych plamień na szczęście.

Tylko chyba bierze mnie przeziębienie, trochę kataru, głowa boli i co gorsza, jakieś węzły chłonne czy coś mi napuchły pod żuchwą, nie wiem co tam jest, ślinianki czy co? Jak ruszam szczękami coś tam lekko boli. A jutro znowu do pracy :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry