reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Któraś pisała o grach dla dorosłych, jak maacie więcej osób w domu to polecam kalambury... bierzemy na każdą imprezę, wszyscy mamy mega ubaw :D

reklama
Dziewczyny co mnie podkusilo jeść jajecznicę na kolację ;(;(;(;( to będzie ciężka noc..

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja przespałam cały wieczór a teraz o północy ślinię się na myśl o gołąbkach [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3klmq5cy16.png

A ja przespałam cały wieczór a teraz o północy ślinię się na myśl o gołąbkach [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3klmq5cy16.png
Nie gadaj tez mam taka ochote !
Mialam ostatnio robić , ale z P się pozarlam i nie zrobilam za karę [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t1d [emoji188]

Nie gadaj tez mam taka ochote !
Mialam ostatnio robić , ale z P się pozarlam i nie zrobilam za karę [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
7t1d [emoji188]
Masakra hehe, Ja mam porcję zamrożoną Ale chyba zdrowy rozsądek weźmie górę, zwłaszcza jak pomyślę o popołudniowym pawiu [emoji23] W dzień tak się śliniłam na myśl o solonym śledziu- ledwo ze sklepu dojechałam i odrazu pochłonęłam całą porcję [emoji23][emoji23][emoji23] Z synem w ciąży zdecydowanie nie miałam aż tak silnych zachcianek [emoji12]

hchy3e3klmq5cy16.png

Wczoraj brzuch mi sie spial, a dzis plamki brazowe na papierze. Mam dzis 58 dc i nadzieje ze nic sie zlego nie zdazy. Ze to akurat termin kolejnej @ i dlatego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj brzuch mi sie spial, a dzis plamki brazowe na papierze. Mam dzis 58 dc i nadzieje ze nic sie zlego nie zdazy. Ze to akurat termin kolejnej @ i dlatego.

Odpoczywaj i obserwuj się... Wszystko będzie dobrze... Musi być [emoji5] A plamienia mogą się zdarzać w okolicach spodziewanej miesiączki... Ważne że to nie żywa krew...

w57v3e3kfucyl84a.png

Na początku nie wiedziałam o co chodzi , ale szybko google [emoji4] udalo się za pierwszym podejściem? [emoji6]

7t1d [emoji188]

Przepraszam przyzwyczajona jestem z innego wątku,ze to takie oczywiste [emoji12]
Tak to nasze pierwsze podejście ale świeżego transferu nie mogłam mieć bo dostałam hiperstymulacji po lekach i musieliśmy odczekać 2 miesiące [emoji846]

hchy3e3klmq5cy16.png

A mi moja kochana mamusia zrobiła gołąbki na cały tydzień bo ja sie ruszać nie mogę [emoji12] i wczoraj to juz trochę przejedzona byłam [emoji6]

A jak samopoczucie dziewczyny? Ja wczoraj miałam mega mdłości, zasnąć nie mogłam, migdały, herbatki, akurat imbir sie skończył ...[emoji58]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Dziewczyny Ale miałam dzisiaj sen... Błyskawicznie i bezboleśnie urodziłam piękną córeczkę [emoji23][emoji7] Ciekawe czy to będzie sen proroczy [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama

Ja też tak mialam. Ale stwierdziłam że nie będę się przejmować każdą pierdołą bo zwariuje. Położyłam sie, odpoczelam trochę i przeszło :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry