Mam dokładnie tak samo jak ty niestetyBorutka gratuluję :-)
Ja dzisiaj jakaś nie ogarnięta jestem, najpierw byłam pracy myślałam, że umrę tak mi się nie chciało, potem obiad, i pojechaliśmy po komodę, na razie pod telewizor ale jak się uda to będzie na rzeczy dzidziusia :-), a potem zakupy i tu masakra. Jak robić zakupy jak na nic się nie ma ochoty, na każdy pomysł na obiad reaguje mdłościami ehhhh. Podczas jednych zakupów 4 razy koncepcja się zmieniła. Wy też macie taki problem? Ja jednego dnia planuje a na drugi dzień już na samą myśl o tym jest mi nie dobrze
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
już wiem o co chodzi który masz tc ?
Kończę 7 tydzień, i wg zapłodnienia dziewczynka a z transferu chłopak [emoji12]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Na początku nie wiedziałam o co chodzi , ale szybko google [emoji4] udalo się za pierwszym podejściem? [emoji6]Kończę 7 tydzień, i wg zapłodnienia dziewczynka a z transferu chłopak [emoji12]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t1d [emoji188]
Borutka gratuluję :-)
Ja dzisiaj jakaś nie ogarnięta jestem, najpierw byłam pracy myślałam, że umrę tak mi się nie chciało, potem obiad, i pojechaliśmy po komodę, na razie pod telewizor ale jak się uda to będzie na rzeczy dzidziusia :-), a potem zakupy i tu masakra. Jak robić zakupy jak na nic się nie ma ochoty, na każdy pomysł na obiad reaguje mdłościami ehhhh. Podczas jednych zakupów 4 razy koncepcja się zmieniła. Wy też macie taki problem? Ja jednego dnia planuje a na drugi dzień już na samą myśl o tym jest mi nie dobrze
Tak! Ostatnie 3 tyg dokładnie tak miałam. W koncu mąż mi zamówił taką dietę "pudełkową" dla przyszłych mam. Co rano mi przywożą na cały dzien i jem z tego co mi pasuje. Inaczej sie nie dało. Zakupy ani gotowanie nie wchodziły w grę. Nieźle sie na tej diecie czuje brzuchowo - mniej mnie mdli zdecydowanie bo wszytko duszone, bardzo delikatne. A jak mam na coś Extra ochotę to oczywiście jem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny co mnie podkusilo jeść jajecznicę na kolację ;(;(;(;( to będzie ciężka noc..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Beczulinda
Super sprawa, ile to kosztuje taka przyjemność?Tak! Ostatnie 3 tyg dokładnie tak miałam. W koncu mąż mi zamówił taką dietę "pudełkową" dla przyszłych mam. Co rano mi przywożą na cały dzien i jem z tego co mi pasuje. Inaczej sie nie dało. Zakupy ani gotowanie nie wchodziły w grę. Nieźle sie na tej diecie czuje brzuchowo - mniej mnie mdli zdecydowanie bo wszytko duszone, bardzo delikatne. A jak mam na coś Extra ochotę to oczywiście jem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
igusiad
reklama
Spark
Ponoć liczy się od skonczonego wieku a nie rocznikaGdyby ten kalendarz miał się sprawdzać, to wszystkie dziewczyny z jednego rocznika zapłodnione w tym samym miesiącu powinny urodzić dziecko tej samej płci Nierealne
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.