reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Borutka gratuluję :-)
Ja dzisiaj jakaś nie ogarnięta jestem, najpierw byłam pracy myślałam, że umrę tak mi się nie chciało, potem obiad, i pojechaliśmy po komodę, na razie pod telewizor ale jak się uda to będzie na rzeczy dzidziusia :-), a potem zakupy i tu masakra. Jak robić zakupy jak na nic się nie ma ochoty, na każdy pomysł na obiad reaguje mdłościami ehhhh. Podczas jednych zakupów 4 razy koncepcja się zmieniła. Wy też macie taki problem? Ja jednego dnia planuje a na drugi dzień już na samą myśl o tym jest mi nie dobrze:growl::growl:
Mam dokładnie tak samo jak ty niestety :(

reklama
Kończę 7 tydzień, i wg zapłodnienia dziewczynka a z transferu chłopak [emoji12]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Na początku nie wiedziałam o co chodzi , ale szybko google [emoji4] udalo się za pierwszym podejściem? [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t1d [emoji188]

Mi z tego kalendarza z córką się zgadza,ale z synem nie. :D
Średnio w to wierzę. :p Ale pobawić się można. :)

Borutka gratuluję :-)
Ja dzisiaj jakaś nie ogarnięta jestem, najpierw byłam pracy myślałam, że umrę tak mi się nie chciało, potem obiad, i pojechaliśmy po komodę, na razie pod telewizor ale jak się uda to będzie na rzeczy dzidziusia :-), a potem zakupy i tu masakra. Jak robić zakupy jak na nic się nie ma ochoty, na każdy pomysł na obiad reaguje mdłościami ehhhh. Podczas jednych zakupów 4 razy koncepcja się zmieniła. Wy też macie taki problem? Ja jednego dnia planuje a na drugi dzień już na samą myśl o tym jest mi nie dobrze:growl::growl:

Tak! Ostatnie 3 tyg dokładnie tak miałam. W koncu mąż mi zamówił taką dietę "pudełkową" dla przyszłych mam. Co rano mi przywożą na cały dzien i jem z tego co mi pasuje. Inaczej sie nie dało. Zakupy ani gotowanie nie wchodziły w grę. Nieźle sie na tej diecie czuje brzuchowo - mniej mnie mdli zdecydowanie bo wszytko duszone, bardzo delikatne. A jak mam na coś Extra ochotę to oczywiście jem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co mnie podkusilo jeść jajecznicę na kolację ;(;(;(;( to będzie ciężka noc..

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak! Ostatnie 3 tyg dokładnie tak miałam. W koncu mąż mi zamówił taką dietę "pudełkową" dla przyszłych mam. Co rano mi przywożą na cały dzien i jem z tego co mi pasuje. Inaczej sie nie dało. Zakupy ani gotowanie nie wchodziły w grę. Nieźle sie na tej diecie czuje brzuchowo - mniej mnie mdli zdecydowanie bo wszytko duszone, bardzo delikatne. A jak mam na coś Extra ochotę to oczywiście jem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super sprawa, ile to kosztuje taka przyjemność?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry