dasia
Fanka BB :)
Tak mi przykro [emoji29]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi przykro [emoji29]
Jaka patologia? Co złego jest w decydowaniu się na tyle dzieci ile chcesz? Zawsze można powiedzieć, że efekt 500+Ja chyba też będę musiała oszukiwać z tym alkoholem.
Boże,już słyszę te teksty o patologii,bo 3 dziecko...najchętniej bym powiedziała wszystkim po porodzie.
Hahaha no tak,antybiotyk to dobre wytłumaczenieJa tez ostatnio widzialam sie ze znajomymi i wszyscy pili i ja bym normalnie tez, wiec wkrecilam ze jestem po chorobie i biore jeszcze antybiotyk. Ale jedna znajoma tak walkowala ten temat, ze masakra a na co jestem chora, nie wygladam na chora, ile jeszcze mi zostalo dni do końca brania itp. Myslalam ze sie spale ze wstydu od tych klamstw za tydzien znowu sie widzimy i nie wiem co wymysle
Ja też mam obawy się chwalić. Ale to z kilku powodów.Ja chyba też będę musiała oszukiwać z tym alkoholem.
Boże,już słyszę te teksty o patologii,bo 3 dziecko...najchętniej bym powiedziała wszystkim po porodzie.
Dziewczyny doktorka mi powiedziala ze jestem i tak wychodzi ze to jest wczesna ciaza na etapie 3-4tydz i jest duża nadzieja ale mi wychodzi ze moze byc 5 od OW dali leki na potrzymanie a co do krwawienia ze nie powinno być
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom