reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama_jagodki, tekst mega chamski. Kiedyś czytałam artykuł z szowinistycznymi tekstami ginekologów, ale ten przebił wszystko. Co za obleś!
Alkihisa - bardzo mi przykro.

Ja pierwszą wizytę mam jutro o 18:20. Idę sobie nogi wydepilować bo nie wiem, czy moją lekarkę bardziej zdziwi że mnie widzi po 12 latach, czterdziestoletnią i w ciąży, czy kosodrzewina na udach ;)

reklama
Karotka, z tym piwem, to wziął z lodówki i postawił na stole tak, ze nie było widać z przodu, na co moja kumpela: ona chce to samo. Ups! Ale dał jej w końcu trochę inne. Potem ja przelałam do szklanki i dałam mu butelkę, żeby odstawił.
Trochę głupio, bo jak wszyscy pija piwo i ja zawsze piłam piwo z nimi, to przecież będzie odrazu wiadomo.

Gratuluje udanych wizyt :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mama_jagodki, tekst mega chamski. Kiedyś czytałam artykuł z szowinistycznymi tekstami ginekologów, ale ten przebił wszystko. Co za obleś!
Alkihisa - bardzo mi przykro.

Ja pierwszą wizytę mam jutro o 18:20. Idę sobie nogi wydepilować bo nie wiem, czy moją lekarkę bardziej zdziwi że mnie widzi po 12 latach, czterdziestoletnią i w ciąży, czy kosodrzewina na udach ;)
I ja zaraz robię akcję odkrzaczanie przed jutrzejszą wizytą [emoji23] Aż wstyd bo już ze dwa tygodnie nic nie ruszałam [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3klmq5cy16.png

Mnie dzisiaj mdłosci przerosły. Idę spać. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. [emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się odkrzaczylam przedwczoraj,więc w środę wstydu nie będzie,na szczęście nie muszę się często golic. Ale pamiętam obie końcówki ciąży i próby depilacji....masakra była...normalnie joga w wannie.:D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry