- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dasia
Fanka BB :)
Czyli byłaś u kogoś jeszcze sprawdzić?Dziewczyny doktorka mi powiedziala ze jestem i tak wychodzi ze to jest wczesna ciaza na etapie 3-4tydz i jest duża nadzieja ale mi wychodzi ze moze byc 5 od OW dali leki na potrzymanie a co do krwawienia ze nie powinno być
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem,że jest szansa,skoro masz leki na podtrzymanie?
Moze być ciąża młodsza tylko aż tak dużo 7tyg po OM a po tej becie co wyszła stwierdzili ze ma 3-4tyg.Więc pęcheezyk by się zgadzał chyba do wieku bo ma 7mm
Czyli byłaś u kogoś jeszcze sprawdzić?
Rozumiem,że jest szansa,skoro masz leki na podtrzymanie?
Leże w szpitalu
dasia
No to ogrooooomne kciukole trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]Moze być ciąża młodsza tylko aż tak dużo 7tyg po OM a po tej becie co wyszła stwierdzili ze ma 3-4tyg.Więc pęcheezyk by się zgadzał chyba do wieku bo ma 7mm
Leże w szpitalu
Moja koleżanka miała pusty pęcherzyk w 6 tygodniu, a teraz ten pusty pęcherzyk jest niezłym urwisem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Ostatnia edycja:
dasia
Jak byłam w pierwszej ciąży to w 5-6 tyg nawet mi nie założyli karty ciężarnej, na kolejne usg nie zdążyłam bo poroniłam [emoji52] z Michałem tez kartę ciąży miałam założoną dopiero w 8 tc. Ma już prawie 17 lat! Z kolejną już poczekałam sama. Teraz będzie pewnie inaczej. Jutro się dowiem...
reklama
KaSia86
Więc ciągle jest szansa [emoji173] A zlokalizowali skąd to krwawienie? Może miałaś krwiaka i po prostu pękł? Trzymam kciuki! Cały dzień dziś myślę o Tobie...Dziewczyny doktorka mi powiedziala ze jestem i tak wychodzi ze to jest wczesna ciaza na etapie 3-4tydz i jest duża nadzieja ale mi wychodzi ze moze byc 5 od OW dali leki na potrzymanie a co do krwawienia ze nie powinno być
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.