- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Borutka
Fanka BB :)
Dokładnie, z colą to nie bardzo na mdłości podobno imbir i migdały mogą pomóc :-)
Witajcie przy leniwej niedzieli my mamy dylemat czy już powiedzieć Rodzicom czy się wstrzymać (jedziemy dziś na niedzielny obiad) a wizyta gin w pt
Co do zakupów pewnie w 2gim trymestrze zaczniemy się rozglądać, szukac, porównywać
Witajcie przy leniwej niedzieli my mamy dylemat czy już powiedzieć Rodzicom czy się wstrzymać (jedziemy dziś na niedzielny obiad) a wizyta gin w pt
Co do zakupów pewnie w 2gim trymestrze zaczniemy się rozglądać, szukac, porównywać
campari0202
anetka303
Tak to będą moje pierwsze dzieci (mam nadzieję że obie blastocysty są ze mna). 4 poronienia i jedna ciąża biochemiczna. Myślę że wyczerpalam limit pecha. A dziś ochota na spaghetti, mąż jest mistrzem w tym daniu i na tyle na ile możliwe - zdrowo, bez konserwantów i makaron pełnoziarnisty [emoji39]Hej ja mam podobnie tak jak Ty , lubię swoje objawy ,to będzie Twoje pierwsze dziecko ? Po ilu jesteś poronieniach? Jakie pomysły macie na obiad dzisiaj? Bardziej na co macie ochotę ?
Milej niedzieli [emoji20]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Beczulinda
Raczej nie przez duphaston bo ja też biorę i mdłości bardzo rzadko mam, ostatnio może z 3 dni temu. Wczoraj i przedwczoraj nic, ani bólu brzucha, ani piersi. Aż dziwneJa też już na nogach Ale to tylko dlatego że obudziły mnie straszne mdłości ;( czy wami też tak szarpie ? Ja po tym tygodniu jestem wykończona , w pierwszej ciąży też mnie mdlilo ale teraz jest strasznie ;( mam wrażenie że to przez duphaston .. życzę przyjemnej niedzieli
Agusik80
Aktywna w BB
W ciąży nie powinno się pić coli ani gazowanych za to z tego powodu że duża zawartoćć co2 może powodować przedwczesny poród, poza tym pamietajcie że łożysko spełnia swoją funkcje do czasu jeśli zawalicie swój organizm śmieciami to mam to wpływ i na dziecko i na łożysko które bedzie miało ograniczona funkcję i bedzie przepuszczać toksyny.... myślę że każda ma inne podejście ale warto pamiętać o tym że jednak należy dbać o siebie w ciązy i jeśli można cole zastąpić imbirem albo inne świństwo zastąpić można czymś naturanym co jest sprawdzone i wiadomoże nie szkodzi to dlaczego tego nie zastosować?
Taka mała dygresja....hahahaha , ale sie rozpisałam
Taka mała dygresja....hahahaha , ale sie rozpisałam
Agusik80
Aktywna w BB
Anetka wsio będzie ok, trzeba myślęc pozytywnie...Tak to będą moje pierwsze dzieci (mam nadzieję że obie blastocysty są ze mna). 4 poronienia i jedna ciąża biochemiczna. Myślę że wyczerpalam limit pecha. A dziś ochota na spaghetti, mąż jest mistrzem w tym daniu i na tyle na ile możliwe - zdrowo, bez konserwantów i makaron pełnoziarnisty [emoji39]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agusik80
Aktywna w BB
Ja w pierwszej i drugiej ciązy brałam duphaston, teraz lekarz nie zalecił choc mój śluz bywa lekko różowawy 02-03 mam wizytę na której powinnam zobaczyć serduszko i odliczam , wydaje mi si jakbym musiała kilka lat czekać hahahahaRaczej nie przez duphaston bo ja też biorę i mdłości bardzo rzadko mam, ostatnio może z 3 dni temu. Wczoraj i przedwczoraj nic, ani bólu brzucha, ani piersi. Aż dziwne
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.