- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też nie ćwicze tylko ta dieta cukrzycowa to robi z pierwszą ciąże ja wprowadziłam tą diete to tez schudłam 3kgA ja jak nie cwicze i sie mało ruszam to ja juz mam 2kg na plusie normalka u mnie .... W pierwszej 3kg w piereszym trym wiec jakbym ja sie ekstremalnie nie pilnowała to zle bym skończyła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Fanka BB :)
Hajmal o ktorej masz wizyte?? Trzymam kciuki kochanaserduszko bedzie walic jak dzwon
A luteine masz podjezykowa? Ona jest okropnamoze po niej cie zemdlilo. Napisz mi jeszcze czy planienia ustaly
Wizytę mam dopiero o 20 i muszę jeszcze dojechać 80 km, lekarz mówił ze bedzie miał dla mnie tyle czasu ile bede potrzebować wieć bardzo sie ciesze, bo w przychodni ma go zazwyczaj mało.
Zawsze miałam luteine dopochwową ale mnie podrażniała wiec go poprosiłam o podjezykową dziś zapytam czy mogę przejść na duphaston.
Plamienia miałam w 4/5 tygodniu tak mniej więcej w czasie teoretycznej @ raz było dużo a potem czyściłam sie kilka dni, od tego czasu biore luteine i duphaston. Od tego czasu nie miałam na szczęście więcej.
KaSia86
Ja najbardziej zawsze na brzuchu tyłam i tam najgorzej ten tłuszcz było spalić, nogi zawsze były w miarę ok [emoji6]Ale miałaś chude nogi. Moja koleżanka wygląda w 6 miesiącu tak jak Ty na końcu a ma do tego taka figurę, że ma duży tyłek i nogi, także bywa gorzej i super, ze zadzialalas w tą stronę
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Na NFZ jedno i drugie [emoji16]plastykę brzucha będziesz robiła prywatnie czy na nfz ?
KaSia86
Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za wizytę! [emoji178][emoji110][emoji110][emoji110]Wizytę mam dopiero o 20 i muszę jeszcze dojechać 80 km, lekarz mówił ze bedzie miał dla mnie tyle czasu ile bede potrzebować wieć bardzo sie ciesze, bo w przychodni ma go zazwyczaj mało.
Zawsze miałam luteine dopochwową ale mnie podrażniała wiec go poprosiłam o podjezykową dziś zapytam czy mogę przejść na duphaston.
Plamienia miałam w 4/5 tygodniu tak mniej więcej w czasie teoretycznej @ raz było dużo a potem czyściłam sie kilka dni, od tego czasu biore luteine i duphaston. Od tego czasu nie miałam na szczęście więcej.
Ja też nie ćwicze tylko ta dieta cukrzycowa to robi z pierwszą ciąże ja wprowadziłam tą diete to tez schudłam 3kg
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam bardzo staranna i zbilansowana diete i trz i niskim IG wlasnie zeby nie podbijać weglowodanow, ogolnie ich unikam ...
Wczoraj dwa jajka na sniadanie na lunch jajecznica z łososiem, na obiad sałatka ze świeżych warzyw z kurczakiem z oliva i na kolacje dwie kromki chleba niskowęglowodanowego z serkiem wiejskim
I tak jem rozne kombinacje codiznnie a i tsk na plus mniej juz nie moge w ciazy
Byleby wiecej jak 70 nie miec do porodu to bedzie ok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Beczulinda
Hejka. Właśnie wróciłam od lekarza. Obejrzała zdjęcie, też powiedziała że jak na razie jest wszystko dobrze. Dostałam zwolnienie już ciążowe byłam zanieść od razu do pracy, wszyscy cieszyli się razem ze mną, nawet sam dyrektor następna wizytę mm 6 marca
hajmal
Kasia jak to zrobiłaś? Gdzie sie trzeba umówić ? mi po cesarce tłuszcz zwinęli na brzuchu w taki wałeczek i on sobie żyje swoim życiem i mogę chudnąć a on dalej jaki był to jest, na dodatek nie mam w tym miejscu prawie czucia na brzuchu wiec zastrzyki wbijam prawie tylko tam bo nie boli.
Napisz mi proszę gdzie sie udać i jak długo czekasz na zabieg.
Ememes podziwiam Twoją siłe woli . W pierwszej ciąży przytyłam 8 kg wiec nie duzo bo tej wody w ostatnim tygodniu nie liczę przy gestozie. Teraz po poronieniach przybyło mi sporo bo 8 kg i w sumie to miałam sie starać od kwietnia i do tego czasu trochę zrzucić.
Napisz mi proszę gdzie sie udać i jak długo czekasz na zabieg.
Ememes podziwiam Twoją siłe woli . W pierwszej ciąży przytyłam 8 kg wiec nie duzo bo tej wody w ostatnim tygodniu nie liczę przy gestozie. Teraz po poronieniach przybyło mi sporo bo 8 kg i w sumie to miałam sie starać od kwietnia i do tego czasu trochę zrzucić.
Ostatnia edycja:
reklama
Agusik80
Aktywna w BB
Beczulinda super...teraz bedziesz wypoczywaćHejka. Właśnie wróciłam od lekarza. Obejrzała zdjęcie, też powiedziała że jak na razie jest wszystko dobrze. Dostałam zwolnienie już ciążowe byłam zanieść od razu do pracy, wszyscy cieszyli się razem ze mną, nawet sam dyrektor następna wizytę mm 6 marca
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.