reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny od dwóch dni idę do ubikacji ok 22, a potem dopiero o 12 ww południe... czuję się jakbym "nic tam nie miała", 3 dni temu miałam dość mocny ból brzucha... czy któraś też tak ma? P.s. Piję normalnie jak zwykle...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Wam

O ja to bym chętnie przespała całą noc. U mnie tragedii nie ma bo wstaje tak 3 razy siku, ale dzisiaj ! Kurcze chyba z 10 razy byłam. Niewiem skąd mi sie tyle tego naprodukowało.

Ja dzisiaj na śniadanie zrobiłam zupkę mleczną....mniam.

Moja córa dzisiaj spała do 9:30, ale od 4 z nami w łóżku. Mały przytulaczek.

Dziewczyny od dwóch dni idę do ubikacji ok 22, a potem dopiero o 12 ww południe... czuję się jakbym "nic tam nie miała", 3 dni temu miałam dość mocny ból brzucha... czy któraś też tak ma? P.s. Piję normalnie jak zwykle...

Jeżeli to się pojawiło dopiero teraz to bym zrobiła badanie moczu. Ale jeżeli miałaś tak wcześniej to może spróbuj pić więcej niż normalnie i wtedy zobaczysz czy to pomogło.

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli to się pojawiło dopiero teraz to bym zrobiła badanie moczu. Ale jeżeli miałaś tak wcześniej to może spróbuj pić więcej niż normalnie i wtedy zobaczysz czy to pomogło.

Wcześniej sikałam ok 24, a o 5-6 znów...
Badania naa bakterie odebrałam w pon, wszystko ok...

Najważniejsze że nie ma bakterii. Tak więc pozostaje tylko wypić z 1,5 l wody i zobaczyć czy to coś dało. Bo skoro wyniki moczu są dobre to raczej nie ma się czym martwić.

Ja co prawda przed spaniem siusiam i odrazu po przebudzeniu rano ale tez od jakiegoś czasu już nie gania mnie tak często, myślę że to normalne... Podobno to jest tak że w pierwszym trymestrze zwiększa się sporo ilość krwi w krwioobiegu przez co nerki intensywniej pracują i stąd częste oddawanie moczu, później około 3 trymestru jak już macica uciska pęcherz wraca częste siusianie [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej dziewczynki :) zycze spokojnej niedzieli :) dla tych ktore nie widzialy, a moze chcialyby sie wybrac, znalazlam ostatnio na internecie bezplatne warsztaty dla mam dzieci 0-1, lub dla przyszlych mam. Mozna przyjsc z osoba towarzyszaca lub samemu, te warsztaty odbywaja sie w roznych miastach, moze akurat bedzie blisko, bedziecie chcialy sie wybrac. Tutaj wiecej na ten temat :)

Link do: Bezpłatne Warsztaty Mamo to Ja - Babyonline.pl

Ja ide w czwartek, na szczescie jest u mnie w miescie, takze bliziutko, mozna sie duzo rzeczy dowiedziec, beda konkursy, fajne rzeczy do wygrania :)

12.10.2017 [emoji480]
Dzieki Ci bardzo! Zapisalam sie tez na środę :) Nie slyszalam o takim czyms nigdy, super sprawa! Dzieki jeszcze raz, ze powiedzialas :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Ja nie śpię od 7, poczytałam książkę, na 9 uszykowałam śniadanko dla męża. Tetaz jedziemy do sklepu, a na 13 do teściów na obiad. Trochę tam posiedzimy. Spokojnej niedzieli

Moj tez, wstaje po 6 idzie do salonu i robi sobie uczte kinomana po cichu a od poniedzialku do piatku spalby do poludnia.

Spark mnie boli ale ja to juz sama nie wiem czy to nie bola wiązała. Z siusianiem to uwazaj zeby sie woda nie zatrzymała, moze za malo pijesz?
Jak mocz w pożądku to sie nie ma co martwic.

Ja dzis robie na obiad rosol i wyjatkowo 2- gie danie ziemniaki pieczen z dzika i surowke.
Lezy mi ten dzik z lidla w zamrazarce juz od jesieni, troche sie go boje, ale jak by co to go nie zjem. Musze w zamrazarce posprzatac bo mam zbieranine różności.

reklama
Teraz zauważyłam na wkładce jakby brązowy śluz, jestem przerażona... myślicie, że to może być przez wczorajsze przytulanki? Pierwszy raz tak maam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry