reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi też piersi za dużo się nie powiększyły. Cały czas nosze tą samą bieliznę. Zresztą w pierwszej ciąży miałam tak samo. Chociaż mogły by się tak do rozmiaru B powiększyć...

Zakupy świetne dziewczyny robicie, wózki, łóżeczka, ubranka, wyprawki, a ja jeszcze nic nie kupiłam. Chodzę tylko i oglądam i nie mogę na nic się zdecydować.

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my wczoraj po zakupach poszlismy do maca zjadlam frytki dwa cgeesburgery i popilam to cola...
W zeszlym miesiacu byl kebab i pizza...ja tez czasem.na niezdrowe jedzenie mam ochote...
Dzis na sniadanie ochote na taki pasztecik z pomidorami mialam ze prawie caly zjadlam...
Takze ja tez jem czasem niezdrowo...

A my wczoraj po zakupach poszlismy do maca zjadlam frytki dwa cgeesburgery i popilam to cola...
W zeszlym miesiacu byl kebab i pizza...ja tez czasem.na niezdrowe jedzenie mam ochote...
Dzis na sniadanie ochote na taki pasztecik z pomidorami mialam ze prawie caly zjadlam...
Takze ja tez jem czasem niezdrowo...

Ja też ostatnio te paszteciki pochłaniałam :-D

Witajcie
Wstałam dzisiaj rano, poszłam na bazarek i tak się źle poczułam że z ledwością wróciłam do domu i położyłam się do łóżka, oczywiście zasnęłam i to na całe 2 godz. ale widocznie tego mi było trzeba bo wstałam w lepszej formie. Posprzątałam, ugotowałam obiad i poszłyśmy z córcia do galerii handlowej. W H&M zauważyłam fajną sukienkę na szersze ramiączka, myślę że będzie w sam raz na rosnący brzuszek, więc w poniedziałek pójdę tam znowu i ją dokładnie przymierzę. Ewka Twoja kiecka też bardzo ładna.
Piszecie o powiększających się piersiach, ja mam ogromne bimbały i chciałabym żeby przestały już rosnąć, nie wyobrażam sobie jak zacznę karmić co to wtedy będzie.
Co do niezdrowego jedzenia to jak mam ochotę to też czasem coś zjem i zbytnio się tym nie przejmuję, w końcu robię to od czasu do czasu
Natasza super córcia, gratulacje.
Współczuję tym co muszą zastrzyki robić w brzuch, nie wyobrażam sobie tego ale zapewne jak by mi gin kazała to tez bym robiła bez słowa sprzeciwu.
I już resztę zapomniałam co to miałam odpisać ...

A mi piersi urosły minimalnie, nadal mieszczą sie we wszystkie staniki :( gdzie tu sprawiedliwość :(
Piersi? A co to w ogóle jest? :confused:
No na poważnie, nosze b75 pusch-up a w nim powietrze :(
Zawsze były mikroskopijne. W pierwszej ciąży nie urosły, ale się "wypełniły". Po ciąży wyglądały gorzej niż przed.
Teraz też nie urosły, ale sie znowu "wypełniły". Nie obraziłabym się jakby przynajmniej takie zostały....ale cóż.

Łóżeczko śliczne.

Piersi? A co to w ogóle jest? :confused:
No na poważnie, nosze b75 pusch-up a w nim powietrze :(
Zawsze były mikroskopijne. W pierwszej ciąży nie urosły, ale się "wypełniły". Po ciąży wyglądały gorzej niż przed.
Teraz też nie urosły, ale sie znowu "wypełniły". Nie obraziłabym się jakby przynajmniej takie zostały....ale cóż.

Łóżeczko śliczne.
Weź mnie nie strasz... ja się cieszyłam, że skoro i tak są minimalne too przynajmniej po ciąży nic się nie zmienią, nie obwisna ani nic... także nie wyobrażam sobie, żeby było "gorzej" :o

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nam to się nigdy nie dogodzi :-)

Jedne mają za małe, inne za duże...
Ja chetnie wrocilabym do miseczki D. Przed ciąża miałam 75E, a teraz zamówiłam już 2 staniki w rozmiarze 75H!! Czytałam gdzieś, że piersi rosną w 1 i 3 trymestrze. Jak mi w 3 jeszcze wypełnia się mlekiem to już całkiem będzie masakra... potem będą zwisac do pępka jak mleka zabraknie :-D już się śmiałam do męża, że po 2 ciazach robię sobie plastykę piersi :-)

Cześć Dziewczynki.

Przyszły mi wyniki prenatalne. Maleństwo zdrowe. Ulga ogromna bo wiadomo ze myśli ma sie różne gdy czeka sie na wynik.
Za tydzien 16 tc, tzn 3 maja mam kolejne usg.
Ostatnio mój smyk był bardzo ruchliwy, podskakiwał na obrazie usg, kopniaki i inne akrobacje aż nie mogłam powstrzymać sie od śmiechu razem z pielęgniarka.

Odnośnie piersi, mi tez sie nie powiększyły. Mam miseczkę C i nic sie nie zmienia.

reklama
A ja sie fatalnie czuje , kości mnie bola + katar + boli gardło , kuzde antybiotyk od wczoraj biorę i było ok wszystko jeszcze wczoraj..
I cos podbrzusze mam twarde , nie wiem czy ta infekcja wychodzi czy co , martwie sie ...
A nie mam nr od gina tego z NFZ :(

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t4d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry