reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi też w sumie został chyba jeden reszta stanikow za mała. Zawsze miałam malutkue a teraz hmm... Mąż śmieje się że niedługo mi wybuchną :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My dziś mamy taką kolacje :D
2017-04-22 18.19.41.jpg

Załączniki

• 2017-04-22 18.19.41.jpg
    2017-04-22 18.19.41.jpg
    271,2 KB · Wyświetleń: 486
Cześć dziewczyny :)

No pędzicie z tymi postami, jak nie wiem.. :p Niestety w tygodniu póki jeszcze pracuję, to mam mało czasu żeby do Was zajrzeć.. Nadrobiłam trochę dzisiaj, ale nie wszystko..

Również witam nową mamę/mamy :)

Ewka obiad pierwsza klasa ! U mnie szparagi i wczoraj i dziś na kolację :) Uwielbiaaam :D

Co do cycków to i mi nie urosły... buuu.. ani w pierwszej ciąży, ani w tej..

Zastrzyki, dziewczyny nie doczytałam, czemu musicie brać? Nie zazdroszczę, ale czego my mamy nie zrobimy dla naszych dzieci...

Ja wczoraj byłam w poradni cukrzycowej.. Mam cukrzycę ciążową :( W peirwszej ciąży nie miałam, a teraz się przyplątała, nie wiedzieć skąd... Głównie mam problem z cukrem na czczo, po posiłkach jak mierzę jest OK, ale postraszyła mnie lekarka insuliną na noc... Czy jest tu jakaś mama, co też ma cukrzycę??

Agatki pysznie wyglądają te Twoje kanapeczki :-)

Ja o tej porze jem dopiero drugi podwieczorek :-) haha :-D

Kolacja koło 20-21, czasem nawet pozniej. Wiem, że trochę późno, ale jakbym zjadła teraz, to w środku nocy musiałabym wstawać i coś zjeść. Jem tak późno, a i tak rano budzę się zawsze potwornie głodna :-/

Agatki pysznie wyglądają te Twoje kanapeczki :-)

Ja o tej porze jem dopiero drugi podwieczorek :-) haha :-D

Kolacja koło 20-21, czasem nawet pozniej. Wiem, że trochę późno, ale jakbym zjadła teraz, to w środku nocy musiałabym wstawać i coś zjeść. Jem tak późno, a i tak rano budzę się zawsze potwornie głodna :-/
He no wiesz ja czasem dwie takie kolacje jem ha ha

A co do stanikow to moje wszystkie sprzed ciazy wcisne ale cycki z kazdej strony wychodza...
Zakupilam dwa...taki zwykly na codzien i lepszy na wyjscie do ludzi albo do lekarza..
Wiecej narazue nie kupuje bo moze znowu mi urosna i bedzie dupa

reklama
Super kolacja, tez zaraz będę robić dla mojej rodzinki bo już głodni wszyscy
Ewka fajnie ze zamówiłas bio oil, uważam ze jest naprawdę świetny, ja swój używam już od początku ciąży :) kończę właśnie pierwsza buteleczkę, mam wrazenie ze skóra jest po nim naprawdę super nawilżona i napięta. W poprzedniej ciąży tez używałam od samego początku bo brzuch zawsze miałam naprawdę ogromny i na szczęście nie mam rozstępów, myśle ze w jakiejś części to zasługa tego właśnie olejku
Co do piersi to moje są takie jakie były przed ciąża (miseczka c) ale chetnie przyjęłabym większe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry