reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Z kremów na rozstępy to używam balsam palmers, narazie nic mi nie wyskoczyło ale wiem że to jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić czy jest skuteczny :)
Co do piersi to przed ciążą miałam takie duże B, ostatnio kupiłam staniki rozmiar c i już widzę ze jest za mały :(

Ja w pierwszej ciąży tez używałam Palmersa i żadnego rozstępu nie mam :) przyznam ze w tej jeszcze niczego nie używam, ale w przyszlym tygodniu sie przejde do rosmana i kupie

Dziewczyny widzę że tu czesto pojawiają się zdjęcia pysznych posiłków i tak sobie myślę necie też te "niezdrowe"? Ja to chyba przesadzam. Staram się jeść zdrowo ale mam parcie na pizze popcorn chipsy itp itd

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny widzę że tu czesto pojawiają się zdjęcia pysznych posiłków i tak sobie myślę necie też te "niezdrowe"? Ja to chyba przesadzam. Staram się jeść zdrowo ale mam parcie na pizze popcorn chipsy itp itd

Spokojnie :) myślę że każda z nas sobie czasem pozwala, ja teraz tez na deser sobie jem ciepłe lody :D a wczoraj jedliśmy z mężem pizze :)

Czesc dziewczynki...ja rez juz nie spie..
Fajnie ze dzis leniuchujecie....ja zaraz zjem sniadanko...wygonie meza na zakupy a sama szykuje sie na probe do kosciola...a tak zimno u nas ze mi sie nie chce...
Pozniej ide zamowic tort na komunie...wymyslec cos na obiad...i wstawic pranie...
Wczoraj bylam z moimi chlopakami na zakupach kupilam kiecke na komunie...w reserved...pudrowy roz i wyglada jak sukienka dla ciezarnej...super sie w niej czuje nic nie uciska...takze jestem zadowolona...
Weszlam tez do smyka poogladac wozki i przerazily mnie ceny ubranek dla dzieci tam...masakra zwykle body 40 zl...byl piekny pajac ala kombinezon kosztowal prawie 100zl..
Mam siostre w Irlandii mowi ze u nich teraz takie przeceny ze za grosze mozna kupic takie male ciuszki....ale jeszcze nie wiemy co bedzie wiec sie wstrzymuje..
Milego dzionka...
U mnie podobnie tyle ze tesciowa mieszka w Irl i juz by chciala kupowac ale musi sie wstrzymac bo plci jeszcze nie znamy :)

Oczywiście, że tak! :-) jeździmy na pizzę, do McDonalda, czasem pije barszcz czerwony w proszku, jemy lody, hot dogi z Orlenu :-) nie umialabym nie jeść nic niezdrowego :-) oczywiście głównie przy weekendzie nam się zdarzy, bo tak to cały tydzień siedze w domu, więc jemy domowe jedzenie :-)

Ja jak mam ochotę to jem. Dzisiaj po obiadku zjadłam cała paczke cheetosow, a przed obiadem lody czekoladowe :D jak mnie nadzieja ochota to jem zupke chińska z paczki. Ważne że nie codziennie

reklama
Joanna ja ten bio oil też już stosuję ze 3 tygodnie, ale wyhaczyłam promocję na duże opakowanie, wiec zamawiam to i inne przydatne rzeczy :-) Mąż się śmieje, że ta promocja się nie kalkuluje, bo nadrobie innymi pierdołami :-)
Ma rację :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry